Ελλαδα

Συνελήφθη η 32χρονη που κατήγγειλε αρπαγή και ομαδικό βιασμό - Είπε ψέματα στους αστυνομικούς

Είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Βοιωτία: Ψευδής η καταγγελία 32χρονης για αρπαγή και ομαδικό βιασμό - Είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση

Χειροπέδες έβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Βοιωτίας στην 32χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα αρπαγής και ομαδικού βιασμού από τέσσερις άγνωστούς της άνδρες, καθώς, η ψυχολόγος που την εξέτασε διαπίστωσε ότι η νεαρή γυναίκα είχε προχωρήσει σε ψευδή καταγγελία. 

Η 32χρονη από τη Βοιωτία είχε αρνηθεί να εξεταστεί από ιατροδικαστή, παρά το γεγονός ότι της επιδόθηκε παραγγελία για κατεπείγουσα ιατροδικαστική εξέταση.

Βοιωτία: Τι υποστήριξε η 32χρονη περί αρπαγής και ομαδικού βιασμού

Η 32χρονη προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές το πρωί της Τετάρτης (24.7), υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες. Ειδικότερα, όπως είχε υποστηρίξει η 32χρονη, όλα συνέβησαν στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης όταν μετέβη με τη μοτοσυκλέτα της στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου κατόπιν προσυνεννοημένου ραντεβού με έναν άγνωστο άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία της στο Tik Tok.

Υποστήριξε ότι τη στιγμή που βρισκόταν επί της παραλιακής οδού, τέσσερις άγνωστοι δράστες, επιβαίνοντες σε ένα μαύρο αυτοκίνητο εξήλθαν ξαφνικά του οχήματος και ο ένας εξ αυτών, αφού της έκλεισε με τη βία το στόμα και τα μάτια, με τη συνδρομή των υπολοίπων τριών, την επιβίβασαν παρά τη θέλησή της στο αυτοκίνητο. Έπειτα, τη μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, υποστήριξε στη συνέχεια, περίπου 10 λεπτά από το σημείο της αρπαγής, την αποβίβασαν και την εξανάγκασαν σε συνουσία με τη χρήση σωματικής βίας λέγοντας της «μην μιλάς θα σε σκοτώσουμε».

Υποστήριξε δε, ότι αφού την τοποθέτησαν σκυφτή στο καπό του οχήματος, οι τρεις εξ αυτών την κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.  Κατά τη στιγμή που την τοποθετούσαν στο όχημα μετά τον βιασμό της, ο ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι, το οποίο κουνήθηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να κατορθώσει να δει στιγμιαία τον δράστη, ο οποίος ήρθε σε συνουσία μαζί της, σύμφωνα με την αρχική κατάθεση της γυναίκας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2yujokfkkld)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.