Ελλαδα

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει ότι ο διοικητής περιέφερε την ηθοποιό σε όλες τις κλινικές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Βάνα Μπάρμπα: Η απάντηση στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο - Όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε την απάντησή της για την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, σύμφωνα με την οποία η ηθοποιός φέρεται να είναι το πρόσωπο που διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο. 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, υποστήριξε σε δηλώσεις του την Τετάρτη (24.7) στο Mega ότι ο διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής περιέφερε γνωστή ηθοποιό (όπως αποκαλύφθηκε αργότερα εννοούσε τη Βάνα Μπάρμπα) σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονται ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς, τη στιγμή που εκείνη ήταν θετική στον κορωνοϊό. Μάλιστα, ο κ. Γιαννάκος συμπλήρωσε ότι αφού έγινε η διασπορά στο νοσοκομείο και η μετάδοση του κορωνοϊού σε αριθμό ασθενών, ο διοικητής διαφήμιζε τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του ιού ως ο πρώτος διοικητής νοσοκομείου που τα πήρε. 

Βάνα Μπάρμπα: Η απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ για τη διασπορά κορωνοϊού σε νοσοκομείο 

Μιλώντας στο Star, η Βάνα Μπάρμπα έδωσε τη δική της απάντηση: «Ήμασταν με τις μάσκες και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορωνοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας».

Σε άλλο σημείο της δήλωσής της, η Βάνα Μπάρμπα πρόσθεσε: «Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία».