Ελλαδα

Σάλος με την ανάρτηση δημοτικού συμβούλου στη Σαντορίνη: «Περιορίστε μετακινήσεις, έρχονται τουρίστες»

Κάλεσε τους ντόπιους να μην κυκλοφορούν λόγω της άφιξης κρουαζιερόπλοιου - Έντονες αντιδράσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σαντορίνη: Δημοτικός σύμβουλος κάλεσε τους ντόπιους να μειώσουν τις μετακινήσεις λόγω της άφιξης τουριστών - Η ανάρτηση που αποσύρθηκε. 

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε στη Σαντορίνη ανάρτηση δημοτικού συμβούλου, ο οποίος κάλεσε με ανάρτησή του στο Facebook τους κατοίκους να ελαττώσουν τις μετακινήσεις τους, λόγω της έλευσης 17.000 τουριστών με κρουαζιερόπλοιο.

Στην ανακοίνωση που απευθύνεται στους κατοίκους της Σαντορίνης, αναφέρεται: «Άλλη μια δύσκολη ημέρα για την πόλη και το νησί μας με την έλευση 17.000 επισκεπτών από τα κρουαζιερόπλοια. Παρακαλούμε την προσοχή σας και όσο μπορούμε ελαττώνουμε τις μετακινήσεις μας!», σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Καβαλλάρης, σε μια ανάρτηση η οποία υπογράφεται από την «Τοπική Κοινότητα Θήρας».

Με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, οι κάτοικοι της Σαντορίνης καλούνται να παραμείνουν στα σπίτια τους για να μην επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση, λόγω της έλευσης τουριστών.

Εύλογα οι αντιδράσεις σχολιαστών στην ανάρτηση ήταν έντονες. Ο κ. Καβαλλάρης κατέβασε την ανάρτηση από τον λογαριασμό του στο Facebook, ενώ διαγράφηκε και η δημοσίευση από την Τοπική Κοινότητα Θήρας.