Ελλαδα

«Του έριξα μία κλωτσιά ψηλά κοντά στο λαιμό»: Πώς περιφράφει ο δράστης την επίθεση στον 64χρονο στην Αρκαδία

Σήμερα η απολογία του ζευγαριού

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Πώς περιγράφει ο 41χρονος δράστης την επίθεση - Σήμερα η απολογία του ζευγαριού

Σήμερα (24.7) θα απολογηθεί το ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία. Ο 41χρονος κατηγορούμενος, που φέρεται να κατάφερε χτυπήματα στο θύμα, περιέγραψε στην κατάθεσή του τον διαπληκτισμό του και υποστήριξε ότι όταν αποχώρισε από το σημείο με τη σύζυγο και το παιδί του, το θύμα είχε ξαπλώσει και γέλαγε.  

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία είπε στην κατάθεσή του: «Πήγα να μπω στη θέση του συνοδηγού, όμως αυτός είχε προπορευτεί και μου εμπόδισε την είσοδο στο αμάξι μου, κρατώντας την πόρτα του συνοδηγού η οποία ήταν ανοιχτή. Εγώ του είπα “Σε παρακαλώ θέλω να μπω στο αμάξι μου”, καταλαβαίνοντας πλέον ότι ο ίδιος θέλει να κάνει κάποιο κακό σε εμάς, αφού ήταν εμφανώς εξαγριωμένος. Αυτός έκανε λίγο στην άκρη και μόλις πήγα να μπω, με βούτηξε από τα ισχία μου και με σήκωσε κυριολεκτικά και με πέταξε στη θέση του συνοδηγού λέγοντάς μου “Έλα, μπες μέσα”».

Μάλιστα, ο 41χρονος ισχυρίζεται ότι ο 64χρονος έβρισε τη σύζυγό του, ενώ το παιδί του άκουγε και είχε αρχίσει να κλαίει. «Δε σταμάτησε, αλλά αντιθέτως συνέχισε να προσπαθεί να αρπάξει τη γυναίκα μου. Τότε εγώ προκειμένου να προστατεύσω τη γυναίκα μου, τον έπιασα από τον λαιμό με κεφαλοκλείδωμα, αφού δεν είχα άλλο μέσο να τον εμποδίσω, μιας και μόνο το δεξί μου χέρι ήταν ελεύθερο. Κεφαλοκλείδωμα με έπιασε και ο 64χρονος και με πέταξε έξω από το αμάξι. Πέσαμε στο έδαφος έτσι όπως είχαμε πιαστεί και αυτός ήταν από πάνω μου. Εγώ σηκώθηκα. Αυτός προσπάθησε να σηκωθεί πάλι με κατεύθυνση προς τη γυναίκα μου. Τότε εγώ του έριξα μία κλωτσιά, η οποία τον πήρε ψηλά στον δεξί ώμο και προς τον λαιμό. Αυτός ξαναξάπλωσε και γέλαγε. Ήρθε κόσμος και τότε εμείς φύγαμε. Ό,τι έκανα το έκανα αμυνόμενος και δεν είχα καμία πρόθεση να του κάνω κακό».

Η κατάθεση της 34χρονης για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία

Η κατάθεση της 34χρονης κατηγορούμενης για συνέργεια στη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία, φέρνει στο φως νέα στοιχεία για το τι προηγήθηκε του εγκλήματος. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι δέχθηκε «λεκτική παρενόχληση» από τον 64χρονο, ενώ βρισκόταν μαζί με τον 41χρονο σύζυγό της, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ενδεχόμενο δόλο.

Σύμφωνα με το Star, η 34χρονη στην κατάθεσή της υποστηρίζει πως ο 64χρονος τούς ακολούθησε και δημιούργησε επεισόδιο μετά από γλέντι βάφτισης στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου στην Αρκαδία.

«Μη φύγετε, θα έρθω κι εγώ μαζί σας» είπε ο 64χρονος σύμφωνα με τη γυναίκα. «Εγώ ακούγοντας αυτά τα λόγια του είπα. "Τι λες; Εγώ φεύγω με την οικογένειά μου, φύγε τώρα, αυτή τη στιγμή". Τότε ο άντρας μου που δεν είχε προλάβει να μπει ακόμη στο αμάξι, στράφηκε προς τον 64χρονο και τον ρώτησε για ποιον λόγο μας ακολουθεί. Ο 64χρονος με μια αστραπιαία κίνηση άρπαξε τον άντρα μου από τα πόδια σαν να τον έπαιρνε αγκαλιά και τον σήκωσε στον αέρα και με μια ορμητική κίνηση τον πέταξε μέσα στο αμάξι στη θέση του συνοδηγού και ακολούθησε και ο ίδιος μπαίνοντας ο μισός μέσα στο αμάξι και στράφηκε προς εμένα και μου είπε: "Τι είπες μωρή π….". Οπότε εγώ άρχισα να φωνάζω έντονα και να του λέω "Τι κάνεις; Φύγε… δεν σέβεσαι ότι έχουμε μικρό παιδί στο αμάξι". Το παιδί μας άρχισε να ουρλιάζει από τα κλάματα. Δεν σταμάτησε αλλά αντιθέτως πήγε να με βουτήξει, προφανώς για να μου κάνει κακό», περιέγραψε η 34χρονη.