Ελλαδα

Λαμία: Πατέρας τεσσάρων παιδιών πέθανε δίπλα από τάφο που είχε σκάψει για κηδεία

Ο 51χρονος ήταν δημοτικός υπάλληλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 51χρονος πέθανε δίπλα από τάφο που είχε σκάψει για κηδεία σε κοιμητήριο στη Λαμία
Λαμία: Πέθανε δίπλα από τάφο που είχε σκάψει για κηδεία © lamiareport.gr

Λαμία: Πέθανε δίπλα από τάφο που είχε σκάψει για κηδεία - Ο 51χρονος ήταν δημοτικός υπάλληλος

Ένας 51χρονος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, υπεύθυνος για το κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής στη Λαμία πέθανε δίπλα από τον τάφο που έσκαβε για την κηδεία συμπολίτη του. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τραγικό περιστατικό καταγράφηκε το απόγευμα της Τρίτης (23.7), όταν συγγενείς του άνδρα που θα γινόταν η ταφή έφτασαν στο κοιμητήριο της Λαμίας, είδαν τον 51χρονο να καταρρέει. Παρά την άμεση κλήση του ασθενοφόρου και τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας που βρίσκεται στα 800 μέτρα από το Κοιμητήριο, ο άνδρας δεν τα κατάφερε.

Ο 51χρονος δημοτικός υπάλληλος Γιάννης Μητσόπουλος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα τελευταία 13-14 χρόνια βοηθούσε σημαντικά στον ευπρεπισμό του συγκεκριμένου κοιμητηρίου. Είχε μονιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια και δούλευε στην υπηρεσία καθαριότητας.

«Ένας γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού…», θα πουν στο LamiaReport οι συνάδελφοί του. «Ένας δίμετρος παραπονιάρης που δεν του άρεσε η αδικία», προσθέτουν και συμπληρώνουν: «Ένας δίμετρος γίγαντας που μπορούσες άνετα να του πάρεις την ψυχή με ένα παρακαλώ. Μπροστάρης στον αγώνα των απολυμένων συμβασιούχων το 2017». Όπως επισημαίνουν, τη μισή μέρα την πέρναγε στο Δήμο και μετά πολλές ώρες φροντίζοντας το Κοιμητήριο στην περιοχή του Νοσοκομείου.


Ο 51χρονος είχε μιλήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο στο LamiaReport για τις ζημιές που είχε προκαλέσει στο συγκεκριμένο Κοιμητήριο η κακοκαιρία Daniel. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.