Ελλαδα

«Μου έκοψες το χαμόγελο και την ευτυχία»: Η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου την αποχαιρετά

Οι δύο γυναίκες θα παντρεύονταν σε 2 μήνες στην Πάρο - Πότε θα γίνει η κηδεία

Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ντέμη Γεωργίου: Η ανάρτηση της συντρόφου της μετά τον θάνατό της - Η 39χρονη σεφ υπέστη σηπτικό σοκ - Πότε θα γίνει η κηδεία της

Μεγάλο και δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που άφησε στα αγαπημένα της πρόσωπα ο θάνατος της Ντέμης Γεωργίου. Η σύντροφος της 39χρονης πρώην παίκτριας του MasterChef, δε μπορεί να πιστέψει ακόμη πως ο άνθρωπός της, η γυναίκα με την οποία σκόπευαν να παντρευτούν το επόμενο διάστημα, δεν είναι πια στη ζωή.

Θέλοντας να την αποχαιρετήσει και δημόσια, η σύντροφος της  Ντέμης Γεωργίου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.

«Τόσο ξαφνικά κ απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά και την ευτυχία. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε από το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κανείς τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου και την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία» έγραψε.

Η Ντέμη Γεωργίου ετοιμαζόταν να παντρευτεί σε δύο μήνες την αγαπημένη της στην Πάρο

Η Ντέμη Γεωργίου σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμαζόταν σε δυο μήνες να παντρευτεί την σύντροφό της στην Πάρο παρουσία όλων των αγαπημένων της προσώπων. Μαζί με τη σύντροφό της που ήδη είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και είχαν ανοίξει μαζί μαγαζί στην Πάρο σχεδίαζαν να φτάσουν στην παραλία για τον γάμο τους με Jet Ski, το είχαν ήδη αγοράσει μάλιστα για να μην τρέχουν τελευταία στιγμή.

Λίγες εβδομάδες πριν τον ξαφνικό χαμό της, η Ντέμη Γεωργίου είχε προσδιορίσει τον ορισμό της ευτυχίας στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη. «Ευτυχία είναι η γυναίκα μου, οι γάτες, ο σκύλος μου και ένα ηλιοβασίλεμα» σημείωνε χαρακτηριστικά.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου

Τα πρόσωπα που είχε επιλέξει η Ντέμη Γεωργίου να είναι κουμπάροι στον γάμο με τη σύντροφό της που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο, με ένα βίντεο τους στο Tik Tok έκαναν γνωστές λεπτομέρειες για την κηδεία της και μίλησαν για την τελευταία της επιθυμία. 

Η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12:00, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Η Ντέμη Γεωργίου είχε ως επιθυμία όσοι παρευρεθούν στην κηδεία της να είναι ντυμένοι στα λευκά. Η κολλητή της φίλης Ανδριάννα Μανέττα είπε ακόμη ότι «αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου».

«Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί και να αναπαυθεί με ειρήνη στο φως από εκεί που προερχόταν», είπαν οι φίλοι της σεφ. 

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το σηπτικό σοκ από το οποίο κατέληξε η Ντέμη Γεωργίου