Ελλαδα

«Κανείς δεν σε ξέχασε»: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τα 28 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η συγκινητική ανάρτηση και η φωτογραφία από το τρισάγιο

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το τρισάγιο για τα 28 χρόνια από τον θάνατό της - Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

28 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 23 Ιουλίου, από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, πραγματοποίησε τη Δευτέρα (22.7) τρισάγιο στο μνήμα της μητέρας του. 

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με μία ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία από το τρισάγιο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και έκανε μία συγκινητική ανάρτηση. 

«1996-2024. 28 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που έφυγες από κοντά μας. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μη σε σκέφτομαι. Κανείς δε σε ξέχασε, συνεχίζεις να μεγαλώνεις γενιές με τις ταινίες σου και τα παιδάκια που πάντα τόσο αγαπούσες σε βλέπουν και σε θαυμάζουν! Το τρισάγιο έγινε την Κυριακή σε κλειστό κύκλο με τη γυναίκα μου Ελένη τους καλούς μου φίλους Νίκο και Κώστα καθώς και τον φίλο της Αλίκης υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα», γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. 

Μνημόσυνο από φίλους και συγγενείς της Αλίκης Βουγιουκλάκη την Κυριακή

Το πρωί της Κυριακής (21/7) πλήθος φίλων, συγγενών και συνεργατών έδωσαν το παρών στο Α’ Νεκροταφείο, ώστε να τιμήσουν τη μνήμη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο που τελείται.

© NDP
© NDP
© NDP