Ελλαδα

«Μου φώναξε “τι είπες μωρή π…"»: Η κατάθεση της 34χρονης για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία

Υποστηρίζει ότι δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση μπροστά στο παιδί της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κατάθεση της 34χρονης για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία
Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Η κατάθεση της 34χρονης για το έγκλημα © Star

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Η κατάθεση της 34χρονης για το έγκλημα - Υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση μπροστά στο παιδί της

Η κατάθεση της 34χρονης κατηγορούμενης για συνέργεια στη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία, φέρνουν στο φως νέα στοιχεία για το τι προηγήθηκε του εγκλήματος. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι δέχθηκε «λεκτική παρενόχληση» από τον 64χρονο, ενώ βρισκόταν μαζί με τον 41χρονο σύζυγό της, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ενδεχόμενο δόλο.

Σύμφωνα με το Star, η 34χρονη στην κατάθεσή της υποστηρίζει πως ο 64χρονος τούς ακολούθησε και δημιούργησε επεισόδιο μετά από γλέντι βάφτισης στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου στην Αρκαδία.

«Μη φύγετε, θα έρθω κι εγώ μαζί σας» είπε ο 64χρονος σύμφωνα με τη γυναίκα. «Εγώ ακούγοντας αυτά τα λόγια του είπα. "Τι λες; Εγώ φεύγω με την οικογένειά μου, φύγε τώρα, αυτή τη στιγμή". Τότε ο άντρας μου που δεν είχε προλάβει να μπει ακόμη στο αμάξι, στράφηκε προς τον 64χρονο και τον ρώτησε για ποιον λόγο μας ακολουθεί. Ο 64χρονος με μια αστραπιαία κίνηση άρπαξε τον άντρα μου από τα πόδια σαν να τον έπαιρνε αγκαλιά και τον σήκωσε στον αέρα και με μια ορμητική κίνηση τον πέταξε μέσα στο αμάξι στη θέση του συνοδηγού και ακολούθησε και ο ίδιος μπαίνοντας ο μισός μέσα στο αμάξι και στράφηκε προς εμένα και μου είπε: "Τι είπες μωρή π….". Οπότε εγώ άρχισα να φωνάζω έντονα και να του λέω "Τι κάνεις; Φύγε… δεν σέβεσαι ότι έχουμε μικρό παιδί στο αμάξι". Το παιδί μας άρχισε να ουρλιάζει από τα κλάματα. Δεν σταμάτησε αλλά αντιθέτως πήγε να με βουτήξει, προφανώς για να μου κάνει κακό», περιέγραψε η 34χρονη. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2w9cev87rsx)

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: «Ο 64χρονος βογκούσε και εκείνος συνέχιζε να τον χτυπά»

Μάρτυρες κατέθεσαν στις αστυνομικές αρχές για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 64χρονου άνδρα στην Αρκαδία, μετά από γλέντι βάφτισης στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου στη Βόρεια Κυνουρία. 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μετέφερε στο Mega, ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «την ώρα που το θύμα βογκούσε, ο δράστης τον χτύπησε με κλωτσιές στα πόδια», ενώ πληροφορίες θέλουν κλωτσιές να έριξε και η σύζυγος του 41χρονου δράστη, η οποία επίσης έχει συλληφθεί από τις αρχές της Αρκαδίας.

«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι. Στη βάφτιση ήταν καλεσμένο το ζευγάρι, όχι το θύμα. Μετά συνέχισαν σε μία καφετέρια, όπου πήγε και ο δράστης. Ανέφεραν πως το θύμα παρενόχλησε τη γυναίκα. Λογοφέρανε. Τους ακολούθησε, λένε οι πληροφορίες, στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα μπήκε στη θέση του οδηγού και το θύμα πήγε δίπλα του και κάτι του έλεγε. Τότε, ο δράστης τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά. Την ώρα που το θύμα βογκούσε, τον χτύπησε με κλοτσιές στα πόδια. Φαίνεται πως και η σύζυγος τον κλώτσησε. Δεν επιβεβαιώνεται πως υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπο. Περιμένουμε την ιατροδικαστική για να δούμε εάν πέθανε από τα χτυπήματα ή από πνίξιμο, επειδή τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα», ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης.

Στο Mega μίλησε και ο δικηγόρος Θοδωρής Καραγιάννης, ο οποίος ανέφερε ότι όταν οι δράστες έφυγαν, ενδεχομένως κάποιος θα είδε το θύμα, αλλά δεν βοήθησε. «Φοβάται ο κόσμος. Σέβομαι ότι μπορεί να φοβούνται, αλλά, όταν μιλάμε για μία τέτοια περίπτωση, ο κίνδυνος είναι ελάχιστος. Εδώ είναι μία δειλία, μία φοβία που ξεπερνά τα όρια της υποχρέωσης να βοηθάμε τους άλλους». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2vtr8ifug1l)

Ο 41χρονος και η 34χρονη φέρονται να διαπληκτίστηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (20.7) με τον 64χρονο, μετά από το γλέντι βάφτισης. Φεύγοντας από τη βάπτιση στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου στην Αρκαδία, ο 64χρονος φέρεται να παρενόχλησε την 34χρονη με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε συμπλοκή μαζί του.

Σύμφωνα με μάρτυρες, θύμα και θύτες, είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Μαζί με τον 41χρονο τού επιτέθηκαν και άλλα άτομα από την παρέα, κάτι το οποίο φαίνεται ότι διαψεύδεται. Φέρεται να άφησαν τον 64χρονο ημιλιπόθυμο στην πλατεία ενώ είχε τις αισθήσεις του ακόμα. Λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να ξαναγύρισαν και να του έδωσαν τα τελειωτικά χτυπήματα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2v59miw2w55)

Οι δύο συλληφθέντες, ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός, τα ξημερώματα της Κυριακής φέροντας τραύματα στον λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.