Ελλαδα

Η Ντέμη Γεωργίου ετοιμαζόταν να παντρευτεί σε δύο μήνες την αγαπημένη της στην Πάρο

Τα συγκινητικά «αντίο» των φίλων της

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ντέμη Γεωργίου: Ετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη της - Τα συγκινητικά «αντίο» των φίλων της

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της πρώην παίχτριας του Masterchef Ντέμης Γεωργίου από σηπτικό σοκ, όσο βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν.

Η Ντέμη Γεωργίου έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και το πρωί της Κυριακής η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το κέντρο υγείας της Πάρου στην Αθήνα. Η 39χρονη σεφ είχε πέσει σε κώμα, ενώ τα αγαπημένα της πρόσωπα είχαν ενημερωθεί ότι ήταν θέμα χρόνου να αφήσει την τελευταία της πνοή, αφού υπέστη σηπτικό σοκ.

Η Ντέμη Γεωργίου ετοιμαζόταν να παντρευτεί σε δύο μήνες την αγαπημένη της στην Πάρο

Η Ντέμη Γεωργίου σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμαζόταν σε δυο μήνες να παντρευτεί την σύντροφό της στην Πάρο παρουσία όλων των αγαπημένων της προσώπων.

Η Ντέμη Γεωργίου μαζί με τη σύντροφό της που ήδη είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και είχαν ανοίξει μαζί μαγαζί στην Πάρο σχεδίαζαν να φτάσουν στην παραλία για τον γάμο τους με Jet Ski, το είχαν ήδη αγοράσει μάλιστα για να μην τρέχουν τελευταία στιγμή.

Λίγες εβδομάδες πριν τον ξαφνικό χαμό της, η Ντέμη Γεωργίου είχε προσδιορίσει τον ορισμό της ευτυχίας στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη. «Ευτυχία είναι η γυναίκα μου, οι γάτες, ο σκύλος μου και ένα ηλιοβασίλεμα» σημείωνε χαρακτηριστικά.

Ο ξαφνικός θάνατος της Ντέμης Γεωργίου έχει συγκλονίσει τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο καλός της φίλος, συνεργάτης και κουμπάρος στον γάμο της που δεν πρόλαβε να πραγματοποιηθεί, Άρτσι Καραχάλιος ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία.

«Κουμπαρούλα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα μας κοιτάς από κει ψηλά και θα μας βρίζεις, αλλά τώρα θα γίνει το μεγαλύτερο party για πάρτη σου. Γιατί πάντα μας έλεγε ότι η ζωή είναι ένα πάρτι. Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι, με αυτό το χαμόγελο, τη τρέλα και την αυθεντικότητά σου. Καλό ταξίδι μωρό μου» έγραψε.

«Έγινε ξαφνικά. Τη χτύπησε ένα μικρόβιο το Σάββατο. Στην ουσία από το Σάββατο είχε φύγει, την επαναφέρανε με ηλεκτροσόκ, τη μεταφέρανε με ελικόπτερο στην Αθήνα αλλά είχε υποστεί ήδη σηψαιμικό επεισόδιο και ήταν σε κώμα. Οι γιατροί μας ενημέρωσαν από χθες ότι ήταν θέμα ωρών να καταλήξει» ανέφερε αρχικά φανερά συγκινημένη η καλή φίλη της Ντέμης Γεωργίου, Αντριάνα Μανέττα.

«Με τη Ντέμη ήμασταν πολύ στενές φίλες. Θα παντρευόταν σε δυο μήνες, και ίσως να γινόμουν και κουμπάρα της. Δεν έχει σημασία όμως τώρα αυτό. Αν θέλω να ακουστεί κάτι για εκείνη είναι ότι ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, πολύ ευαίσθητη. Πρόλαβε να κάνει το εστιατόριο που ονειρευόταν στην Πάρο. Οι πιο στενοί της φίλοι ήμασταν κοντά της. Φρόντισε με κάποιο τρόπο να μας αποχαιρετήσει. Στην ανάρτησή της που συνοδεύει με κοινές τους φωτοαγραφίες γράφει στη λεζάντα: «Ήσουν τρικυμία στην γαλήνη. Τα έλυνες όλα με ένα χαμόγελο, φαγητό και ένα ποτήρι κρασί. Αλλά δεν είναι το τέλος. Θα βρεθούμε πάλι σε έναν άλλο κόσμο που χωραέι την παιδική, ευαίσθητη καρδιά σου. Its a promise».

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το σηπτικό σοκ από το οποίο κατέληξε η Ντέμη Γεωργίου