Ελλαδα

Πέθανε η πρώην παίκτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου

Υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ντέμη Γεωργίου: Πέθανε η πρώην παίχτρια του MasterChef - Υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη

Πέθανε, το πρωί της Δευτέρας (22.7), η Ντέμη Γεωργίου σε ηλικία 39 ετών. Η πρώην παίκτρια του MasterChef έδωσε τα τελευταία 24ωρα μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από βακτηριακή μόλυνση που υπέστη.

Η Ντέμη Γεωργίου, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, όσο βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν. Όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα.

Ντέμη Γεωργίου: μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Πάρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Πάρο, όπου εργαζόταν, σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η 39χρονη έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, και το πρωί της Κυριακής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Ντέμη Γεωργίου: «Σας εκλιπαρώ ανάψτε ένα κεράκι» - Η συγκίνηση του κολλητού της

Ο κολλητός φίλος της Ντέμη Γεωργίου, Θανάσης Καραχάλιος, βρισκόταν μαζί της στην Πάρο και επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα λόγω της μεταφοράς της στο νοσοκομείο. Με ένα βίντεο στο TikTok αναφέρθηκε στην κατάσταση της αγαπημένης του φίλης.

«Γεια σας, ρε παιδιά. Καταλαβαίνετε ότι αυτό το βίντεο δεν είναι σαν τα υπόλοιπα. Αυτό το βίντεο είναι για την κουμπαρούλα, το Ντεμάκι. Ένα κορίτσι που το αγαπήσατε, το αγαπάτε. Για ένα κορίτσι που θα ’πρεπε να με πετάει από το βίντεο για να μπει η ίδια γιατί αυτή είναι η Ντέμη. Ένα κορίτσι που ήταν τόσο δοτική και είναι δοτική. Ένα κορίτσι που αυτή τη στιγμή θέλει τη στήριξή σας, θέλει τη βοήθειά σας, την πίστη σας. Και τη ζητάω κι εγώ. Σας εκλιπαρώ. Παιδιά, στείλτε της θετικής ας ενέργεια. Παιδιά, στείλτε ό,τι μπορείτε. Πρέπει να μείνει εδώ. Εδώ! Έχει να δώσει πολλά. Έχει να δώσει πολλά, να σας δώσει πολλά, να μας μάθει πολλά.

Πού είσαι, ρε Ντεμάκι... Πού είσαι, ρε μωρό μου… Είμαι στο σπίτι σου, είμαι με τα γατιά σου. Είμαι εδώ κι εσύ είσαι αλλού και θα σε φέρω εδώ. Θα ’ρθεις εδώ. Σ’ αγαπάνε όλοι εδώ πέρα. Παιδιά, σας εκλιπαρώ. Πηγαίνετε ανάψτε ένα κεράκι, προσευχηθείτε απ’ όπου είστε. Είναι κρίμα, είναι κρίμα…

Ντεμάρα μου, πού είσαι ρε μωρό μου… Μέχρι χτες ήμασταν στην Πάρο, στο μαγαζάκι, σήκω και πάμε. Πάμε πάλι σε παρακαλώ… Σε παρακαλώ».