Ελλαδα

«Ο 64χρονος βογκούσε και εκείνος συνέχιζε να τον χτυπά»: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στην Αρκαδία

Τι ανέφεραν μάρτυρες για τον φερόμενο ξυλοδαρμό του θύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 64χρονος που δολοφονήθηκε στην Αρκαδία
Αρκαδία: Πώς έγινε η δολοφονία του 64χρονου μετά από γλέντι

Αρκαδία: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 64χρονου - Τι ανέφεραν μάρτυρες για τον φερόμενο ξυλοδαρμό του θύματος

Μάρτυρες κατέθεσαν στις αστυνομικές αρχές για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 64χρονου άνδρα στην Αρκαδία, μετά από γλέντι βάφτισης στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου στη Βόρεια Κυνουρία. 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μετέφερε στο Mega, ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «την ώρα που το θύμα βογκούσε, ο δράστης τον χτύπησε με κλωτσιές στα πόδια», ενώ πληροφορίες θέλουν κλωτσιές να έριξε και η σύζυγος του 41χρονου δράστη, η οποία επίσης έχει συλληφθεί από τις αρχές της Αρκαδίας.

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: «Τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά»

«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι. Στη βάφτιση ήταν καλεσμένο το ζευγάρι, όχι το θύμα. Μετά συνέχισαν σε μία καφετέρια, όπου πήγε και ο δράστης. Ανέφεραν πως το θύμα παρενόχλησε τη γυναίκα. Λογοφέρανε. Τους ακολούθησε, λένε οι πληροφορίες, στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα μπήκε στη θέση του οδηγού και το θύμα πήγε δίπλα του και κάτι του έλεγε. Τότε, ο δράστης τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά. Την ώρα που το θύμα βογκούσε, τον χτύπησε με κλοτσιές στα πόδια. Φαίνεται πως και η σύζυγος τον κλώτσησε. Δεν επιβεβαιώνεται πως υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπο. Περιμένουμε την ιατροδικαστική για να δούμε εάν πέθανε από τα χτυπήματα ή από πνίξιμο, επειδή τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα», ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης.

Στο Mega μίλησε και ο δικηγόρος Θοδωρής Καραγιάννης, ο οποίος ανέφερε ότι όταν οι δράστες έφυγαν, ενδεχομένως κάποιος θα είδε το θύμα, αλλά δεν βοήθησε. «Φοβάται ο κόσμος. Σέβομαι ότι μπορεί να φοβούνται, αλλά, όταν μιλάμε για μία τέτοια περίπτωση, ο κίνδυνος είναι ελάχιστος. Εδώ είναι μία δειλία, μία φοβία που ξεπερνά τα όρια της υποχρέωσης να βοηθάμε τους άλλους». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2vtr8ifug1l)

Ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός στην πλατεία του Αγίου Πέτρου

Ο 41χρονος και η 34χρονη φέρονται να διαπληκτίστηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (20.7) με τον 64χρονο, μετά από το γλέντι βάφτισης. Φεύγοντας από τη βάπτιση στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου στην Αρκαδία, ο 64χρονος φέρεται να παρενόχλησε την 34χρονη με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε συμπλοκή μαζί του.

Σύμφωνα με μάρτυρες, θύμα και θύτες, είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Μαζί με τον 41χρονο τού επιτέθηκαν και άλλα άτομα από την παρέα, κάτι το οποίο φαίνεται ότι διαψεύδεται. Φέρεται να άφησαν τον 64χρονο ημιλιπόθυμο στην πλατεία ενώ είχε τις αισθήσεις του ακόμα. Λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να ξαναγύρισαν και να του έδωσαν τα τελειωτικά χτυπήματα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2v59miw2w55)

Οι δύο συλληφθέντες, ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός, τα ξημερώματα της Κυριακής φέροντας τραύματα στον λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.