Ελλαδα

Πώς έγινε το δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο στην Κέρκυρα - Νεκρός ο οδηγός μετά την πρόσκρουση στο φορτηγό

Σφοδρότατη η σύγκρουση - Δύο τραυματίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα από το ασθενοφόρο στον τόπο του δυστυχήματος στην Κέρκυρα
Κέρκυρα: Πώς έγινε το δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο © kerkyrasimera.gr

Κέρκυρα: Πώς έγινε το δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες - Εικόνες από το σημείο της σύγκρουσης

Ο 33χρονος οδηγός του τουριστικού λεωφορείου σκοτώθηκε μετά τη σύγκρουση του οχήματος με σταθμευμένο φορτηγό στην περιοχή Σγόμπου στην Κέρκυρα το μεσημέρι της Κυριακής (21.7). Την ίδια ώρα, η 34χρονη τουρίστρια που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. 

Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, για τον απεγκλωβισμό της μητέρας και του παιδιού της χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση, αφού το μπροστινό μέρος του λεωφορείου σφηνώθηκε στο σταθμευμένο φορτηγό και ήταν αδύνατος ο απεγκλωβισμός. Οι πυροσβέστες της Κέρκυρας επιχειρούσαν επί μιάμιση ώρα για να καταφέρουν να τους βγάλουν έξω από το λεωφορείο, όπως σημειώνει το τοπικό μέσο. 

Κέρκυρα: Το τουριστικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα έγινε περίπου στις τρεις το μεσημέρι της Κυριακής (21/07/2024) στην Κέρκυρα στην περιοχή Σγόμπου, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο με 18 Άγγλους επιβάτες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό σε παράδρομο της κεντρικής οδού. Από τον σφοδρή πρόσκρουση σκοτώθηκε ο 33χρονος οδηγός, ενώ τραυματίστηκαν δύο άτομα: ένας Βρετανός και η 34χρονη μητέρα.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, στο σημείο επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι, ενώ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν και άλλοι επιβάτες του λεωφορείου. Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Κέρκυρας.

Λαμαρίνες και άμορφη μάζα το μπροστινό μέρος του τουριστικού λεωφορείου στην Κέρκυρα
Κέρκυρα: Πώς έγινε το δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο © tempo24.news

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.