Ελλαδα

Μύκονος: Λουόμενοι τραυματίστηκαν από τα απόνερα πλοίου - Συνελήφθη ο καπετάνιος

Παρασύρθηκαν ξαπλώστρες και προσωπικά αντικείμενα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
παραλια, θαλασσα, λουομενοι, καραβια
© ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ/EUROKINISSI

Μύκονος: Λουόμενοι τραυματίστηκαν από τα απόνερα πλοίου - Συνελήφθη ο καπετάνιος

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7) στην παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο από επιβατηγό πλοίο, το οποίο σήκωσε κύματα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό λουόμενων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου για την πρόκληση υψηλού κυματισμού στην πολυσύχναστη παραλία “ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ” από το επιβατηγό – οχηματαγωγό (Ε/Γ – Ο/Γ) πλοίο “FAST FERRIES ANDROS” Ν.Π. 11124 με αποτέλεσμα τον τραυματισμό λουόμενων και την πρόκληση υλικών ζημιών.

Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής όπου κατόπιν αυτοψίας στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκαν δύο λουόμενοι, ενώ παρασύρθηκαν στη θάλασσα ξαπλώστρες και προσωπικά αντικείμενα.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας, στελέχη του Λιμεναρχείου Ραφήνας προέβησαν στη σύλληψη του πλοιάρχου του “FAST FERRIES ANDROS” για παράβαση των άρθρων 291 παρ. 3 “Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών” και 314 “Σωματική βλάβη από αμέλεια” του Π.Κ. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.