Ελλαδα

Εκτός κινδύνου ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε στον Έβρο

Δεν αφαιρέθηκε η σφαίρα από το σώμα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
φραχτης, συνοριοφύλακας, σκυλος
Καλά στην υγεία του είναι ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε χθες στον Έβρο © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ

Καλά στην υγεία του είναι ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε χθες στον Έβρο, από πυρά προερχόμενα από την τουρκική πλευρά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2v5ro8g5c9t)

Ο συνοριοφύλακας αποσωληνώθηκε και είναι καλά στην υγεία του

Όπως αναφέρει το thestival.gr, κατά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 56χρονος, δεν αφαιρέθηκε η σφαίρα που δέχτηκε, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του από αυτή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσης, από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου και νοσηλεύεται, αναφέρουν ότι ο ασθενής δεν αναμένεται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση. Με βάση αυτή την νέα εξέλιξη, είναι αδύνατον να ειπωθεί από τι όπλο δέχθηκε τη σφαίρα ο συνοριοφύλακας.

Κατά τη χειρουργική επέμβαση, του αφαιρέθηκε κομμάτι από τη σπλήνα και το παχύ έντερο. Λίγα χιλιοστά πιο δίπλα να τον πετύχαινε η σφαίρα δεν θα ζούσε.

Ο συνοριοφύλακας αποσωληνώθηκε πριν από λίγο, είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει. Βγήκε από την Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη. Έχει επικοινωνία με τους γιατρούς και τους συγγενείς του. Από το πλευρό του δεν έφυγε στιγμή η σύζυγός του.

Από τους πιο έμπειρους του σώματος ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε

Ο 56χρονος συνοριοφύλακας, οποίος είναι πατέρας δυο αγοριών, εκ των οποίων ο ένας υπηρετεί ως αστυφύλακας στα ΜΑΤ, θεωρείται από τους πιο έμπειρους του σώματος. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες επιχειρήσεις, πολλές από αυτές με επικίνδυνους διακινητες.

Περιπολούσε με τρεις ακόμα συναδέλφους του όταν ξαφνικά δέχθηκαν πυροβολισμούς, από αγνώστους από την τουρκική πλευρά των συνόρων.

Οι συνάδελφοι του δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Έβαλαν τον 56χρονο στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Οι περιπολίες στον Έβρο έχουν αυξηθεί, ενώ οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται. Τις έρευνες παρακολουθεί και ενημερώνεται συνεχώς για αυτές η ΕΥΠ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.