Ελλαδα

Πώς έγινε η δολοφονία 64χρονου μετά από γλέντι στην Αρκαδία

Τι υποστηρίζουν μάρτυρες - Πώς συνελήφθη το ζευγάρι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Αρκαδία: Πώς έγινε η δολοφονία του 64χρονου μετά από γλέντι - Τι υποστηρίζουν μάρτυρες - Πώς συνελήφθη το ζευγάρι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία του 64χρονου στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Αρκαδία. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άτομα, ένας 41χρονος και μία 34χρονη, οι οποίοι φέρεται να ξυλοκόπησαν το θύμα μέχρι θανάτου, μετά από γλέντι βάφτισης, στο οποίο και οι τρεις ήταν καλεσμένοι.

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, ο 41χρονος και η 34χρονη φέρονται να διαπληκτίστηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου με τον 64χρονο, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης και συγκεκριμένα βάπτισης, όπου ήσαν καλεσμένοι και οι τρεις. Φεύγοντας από τη βάπτιση στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου στην Αρκαδία, ο 64χρονος φέρεται να παρενόχλησε την 34χρονη με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε συμπλοκή μαζί του.

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Τι υποστηρίζουν μάρτυρες

Σύμφωνα με μάρτυρες, θύμα και θύτες, είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, καθώς το γλέντι συνεχίστηκε για αρκετές ώρες μέχρι τα ξημερώματα. Κάποια στιγμή το θύμα φέρεται να φλέρταρε με μια γυναίκα από μια παρέα με αποτέλεσμα ο άντρας της να ενοχληθεί και να επιτεθεί στον 64χρονο. 

Μαζί με τον 41χρονο τού επιτέθηκαν και άλλα άτομα από την παρέα. Φέρεται να άφησαν τον 64χρονο ημιλιπόθυμο στην πλατεία ενώ είχε τις αισθήσεις του ακόμα. Λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να ξαναγύρισαν και να του έδωσαν τα τελειωτικά χτυπήματα.

Πώς συνελήφθη το ζευγάρι για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία

Οι δύο συλληφθέντες, ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός, τα ξημερώματα της Κυριακής φέροντας τραύματα στον λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.