Ελλαδα

Δύο συλλήψεις για την ανθρωποκτονία 64χρονου στην Αρκαδία

Ο διαπληκτισμός μετά από βάφτιση και η συμπλοκή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μηχανή της ΕΛ.ΑΣ.
Αρκαδία: Δύο συλλήψεις για την ανθρωποκτονία 64χρονου στην Τρίπολη (φωτογραφία αρχείου) © ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Αρκαδία: Δύο συλλήψεις για την ανθρωποκτονία 64χρονου στην Τρίπολη - Ο διαπληκτισμός μετά από βάφτιση και η συμπλοκή

Δύο άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση ανθρωποκτονίας 64χρονου στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου του δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 41χρονου και μίας 34χρονης. Το ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε αργά χθες το βράδυ με τον 64χρονο, κατά τη διάρκεια βάφτισης στην Αρκαδία, όπου και οι τρεις ήταν καλεσμένοι. 

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να βρεθεί νεκρός ο 64χρονος. Σήμερα το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα φέρει τραύματα στον λαιμό και το κεφάλι. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.