Ελλαδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος

Το «αντίο» της ΕΣΗΕΠΗΝ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάκης Θεοδωρακόπουλος
Πέθανε ο δημοσιογράφος, Τάκης Θεοδωρακόπουλος © ERT

Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Πέθανε ο δημοσιογράφος - Το «αντίο» της ΕΣΗΕΠΗΝ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος τη δημοσιογραφική οικογένεια. 

Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία από την ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπήρξε ανταποκριτής της ΕΡΤ. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2ua36z9r1y1)

Ποιος ήταν ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος

Ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου εξέδωσαν τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών. «Με αισθήματα οδύνης η δημοσιογραφική οικογένεια της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ κατευοδώνουν στην τελευταία του κατοικία τον εκλεκτό, αγαπητό συνάδελφο, μάχιμο επί σειράν ετών ρεπόρτερ στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, τον Τάκη Θεοδωρακόπουλο. Ο εκλιπών ήταν από τους δημοσιογράφους που πάσχιζε καθημερινά σε 24ωρη βάση για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση της κοινής γνώμης. Είχε γόνιμη και εποικοδομητική θητεία τόσο στην ΕΡΤ ως ανταποκριτής στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, όσο και στο δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη, ως ανταποκριτής στο «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ».

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Θεοδωρακόπουλος, ο συνάδελφος και φίλος, βιάστηκε να φύγει στα 69του χρόνια, πριν προλάβει να...

Posted by Giorgos Kirousis on Saturday, July 20, 2024

» Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία από την ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε οικονομικές επιστήμες. Αργότερα ήρθε στην Πάτρα και στελέχωσε το νεοσύστατο τότε (δεκαετία 1980 – 1990) στούντιο της τηλεόρασης της Δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα εργάστηκε και στο ραδιοφωνικό σταθμό Πατρών της ΕΡΑ. Ο εκλιπών υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από τους συναδέλφους του με ενεργή παρουσία στις εκδηλώσεις της ΕΣΗΕΠΗΝ. Οι συνάδελφοί του τον είχαν τιμήσει με την ψήφο τους και τον είχαν αναδείξει παλαιότερα ως μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΣΥ.

Ως μαχόμενος δημοσιογράφος, ο αξιαγάπητος συνάδελφος, ζούσε κυριολεκτικά με την αγωνία να μεταδώσει την είδηση και να περιγράψει τα γεγονότα όπως ο ίδιος τα βίωνε. Γι’ αυτό ‘έφυγε’ όρθιος στις επάλξεις το βράδυ της Παρασκευής, αφού είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους συναδέλφους του λίγες ώρες νωρίτερα για να μάθει αν συμβαίνει κάτι. Ο Τάκης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και τους αθλητικούς χώρους, καθώς υπήρξε αθλητής στίβου, δρομέας μεγάλων αποστάσεων, πρωταθλητής, της Παναχαϊκής».

Ένας καλός φίλος, ένας σπάνιος άνθρωπος, συμπατριώτης αγαπητός, έφυγε από κοντά μας. Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος, με την...

Posted by George A. Papandreou on Saturday, July 20, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.