Ελλαδα

Αρτέμιδα: 27χρονη επιζώσα άγριου ξυλοδαρμού από τον εν διαστάσει σύζυγό της - Είχε δημοσιεύσει revenge porn

Ο 32χρονος ανάρτησε το βίντεο στο Tik Tok και την απειλούσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα που προτάσσει το χέρι της για να προστατεύσει το πρόσωπό της και να αποτρέψει τον κακοποιητή της
(φωτογραφία αρχείου) © Pixabay /ninocare

Αρτέμιδα: 27χρονη επιζώσα ξυλοδαρμού από τον εν διαστάσει σύζυγό της - Ο 32χρονος ανάρτησε revenge porn στο Tik Tok και την απειλούσε

Επιζώσα άγριου ξυλοδαρμού από τον 32χρονο εν διαστάσει σύζυγό της έπεσε μία 27χρονη γυναίκα στην Αρτέμιδα. Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε μπροστά στο ανήλικο παιδί τους. Η 27χρονη έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα καταγγέλλοντας τον 32χρονο. 

Η 27χρονη από την Αρτέμιδα υποστήριξε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της τη γρονθοκόπησε, ανήρτησε βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την ίδια στο TikTok και την απείλησε. Η νεαρή γυναίκα υποστήριξε: «Αρχές Ιουλίου με πλησίασε ενώ βρισκόμουν με το ανήλικο παιδί μας έξω από το σπίτι και με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Φοβάμαι για τη ζωή μου και για τη ζωή του ανήλικου γιου μου. Με έχει απειλήσει και στο παρελθόν. Έχει όπλα και είναι χρήστης ναρκωτικών και ποτών».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος ανήρτησε στο TikTok και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την 27χρονη. Το συγκεκριμένο βίντεο το έστειλε και στο κινητό της 27χρονης, απειλώντας πως θα το έδειχνε σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο βίντεο έστειλε και στη μητέρα της 27χρονης, στον δικηγόρο της αλλά και στη γραμματέα του.

Η 27χρονη καταγγέλλουσα αρνήθηκε να μεταφερθεί σε δομή, ενώ συμφώνησε να της εγκατασταθεί το Panic button. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2ua6xcw6hlt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.