Ελλαδα

Ταξιτζής επιτέθηκε σε τουρίστες αφού ζήτησαν να δουν το ταξίμετρο

Τους ζήτησε 100 ευρώ για τη διαδρομή Πειραιάς - Κέντρο Αθήνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταξί και άτομο που σηκώνει το χέρι του για να καλέσει ταξί
Οδηγός ταξί επιτέθηκε σε τουρίστες επειδή ήθελαν να δουν το ταξίμετρο © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Οδηγός ταξί επιτέθηκε σε τουρίστες επειδή ήθελαν να δουν το ταξίμετρο - Τους χρέωσε 100 ευρώ το Πειραιάς - κέντρο Αθήνας

Ζευγάρι τουριστών καταγγέλλει ότι οδηγός ταξί τούς χρέωσε 100 ευρώ για κούρσα από το λιμάνι του Πειραιά έως το κέντρο της Αθήνας, ενώ όταν ζήτησαν να δουν το ταξίμετρο τούς επιτέθηκε. 

Σύμφωνα με το Star, όταν το ζευγάρι άκουσε τον οδηγό ταξί να ζητά 100 ευρώ για τη διαδρομή, ζήτησε να δει το ταξίμετρο, προκειμένου να πληρώσει όσα είχε γράψει. Τότε, ο οδηγός εξερράγη και άρχισε να χτυπά τον τουρίστα. «Με χτύπησε στα δόντια έτρεχε αίμα από το στόμα μου» λέει ο Ρομπίν». «Χτύπαγε με τα χέρια του παντού, χτύπησε τον Ρομπίν ευθεία και χτύπησε και εμένα αλλά όχι τόσο» ανέφερε η Ανέτα σε δηλώσεις τους στο Star. 

Οδηγός ταξί επιτέθηκε σε τουρίστες - Μάρτυρες άλλοι οδηγοί

«Δείξε μου το ταξίμετρο, θέλω να πληρώσω την επίσημη τιμή», υποστηρίζει ότι είπε ο Ρόμπιν και τότε ο οδηγός έγινε πολύ επιθετικός και άρχισε να φωνάζει. «Ούρλιαζε “θα σας βρω, θα σας βρω” και φοβάμαι πάρα πολύ ότι θα έρθει με καμιά μοτοσικλέτα για να μας ψάξει, επειδή γνωρίζει ότι μένουμε εδώ». 

Όπως υποστηρίζουν, οι υπόλοιποι οδηγοί ταξί που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό επενέβησαν για να χωρίσουν τον συνάδελφό τους και το ζευγάρι των Αυστριακών, με τον δράστη να χτυπά και κάποιους από εκείνους. «Τον χτύπησε με μπουνιά. Μπήκαμε όλοι να τον χωρίσουμε, ήταν πολύ επιθετικός» αναφέρει οδηγός ταξί που βρέθηκε μπροστά στο επεισόδιο.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, άλλος τουρίστας αναφέρει σε δηλώσεις του «όταν πήραμε ταξί από το λιμάνι για το κέντρο της πόλης, στην αρχή μας είπε μια τιμή αλλά όσο ήμασταν στον δρόμο ζήτησε περισσότερα». Οδηγός ταξί δήλωσε στο Star: «Από Πειραιά μέχρι το κέντρο της πόλης είναι περίπου 25 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα ο άλλος ζήτησε 230 ευρώ από τον Πειραιά μέχρι το Παγκράτι».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2tpgjq68y8p)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.