Ελλαδα

Βέροια: Ηλικιωμένος έδεσε και έσερνε σκύλο με το αγροτικό του αυτοκίνητο

Ο 84χρονος συνελήφθη - Τι καταγγέλουν για το παρελθόν του εθελοντές της περιοχής

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Βέροια: Έδεσε και έσερνε σκύλο με το αγροτικό του αυτοκίνητο - Ο 84χρονος συνελήφθη - Τι καταγγέλουν για το παρελθόν του εθελοντές της περιοχής

Μία εικόνα που προκαλεί αγανάκτηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας με έναν 84χρονο στη Βέροια να έχει δέσει ένα μεγαλόσωμο σκυλί στο αγροτικό του αυτοκίνητο και να το σέρνει εν κινήσει.

Ο ηλικωμένος συνελήφθη σε περιοχή της Βέροιας, ύστερα από καταγγελία που έγινε και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή κατηγορούμενος για κακούργημα.

Περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την συγκεκριμένη ενέργεια, αναρτώντας το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Από το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν προκύπτει εάν το σκυλί ήταν εν ζωή ή νεκρό, κάτι που θα προκύψει από την κτηνιατρική εξέταση.

Ο 84χρονος, κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι το ζώο ήταν ιδιοκτησίας του κι ότι το βρήκε δηλητηριασμένο σε κτήμα που διατηρεί, οπότε αποφάσισε να το μεταφέρει με τον παραπάνω τρόπο σε σημείο όπου το εγκατέλειψε, υποδεικνύοντας στις Αρχές το μέρος αυτό.

Σύμφωνα με τους εθελοντές της περιοχής πάντως, ο οδηγός του οχήματος είχε καταγγελθεί και στο παρελθόν για αντίστοιχο περιστατικό.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Σταματίνα Σταματάκου που ανήρτησε στο Instagram βίντεο από την αποτρόπαια πράξη τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν είχαν αφαιρεθεί σκυλιά από τον άνδρα αυτό με εισαγγελική εντολή επειδή τα κακοποιούσε.

Προσοχή: Σκληρές εικόνες