Ελλαδα

Βέροια: Ηλικιωμένος έδεσε και έσερνε σκύλο με το αγροτικό του αυτοκίνητο

Ο 84χρονος συνελήφθη - Τι καταγγέλουν για το παρελθόν του εθελοντές της περιοχής

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βέροια: Έδεσε και έσερνε σκύλο με το αγροτικό του αυτοκίνητο
Βέροια: Έδεσε και έσερνε σκύλο με το αγροτικό του αυτοκίνητο

Βέροια: Έδεσε και έσερνε σκύλο με το αγροτικό του αυτοκίνητο - Ο 84χρονος συνελήφθη - Τι καταγγέλουν για το παρελθόν του εθελοντές της περιοχής

Μία εικόνα που προκαλεί αγανάκτηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας με έναν 84χρονο στη Βέροια να έχει δέσει ένα μεγαλόσωμο σκυλί στο αγροτικό του αυτοκίνητο και να το σέρνει εν κινήσει.

Ο ηλικωμένος συνελήφθη σε περιοχή της Βέροιας, ύστερα από καταγγελία που έγινε και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή κατηγορούμενος για κακούργημα.

Περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την συγκεκριμένη ενέργεια, αναρτώντας το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2tc5bg9qk6h)

Από το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν προκύπτει εάν το σκυλί ήταν εν ζωή ή νεκρό, κάτι που θα προκύψει από την κτηνιατρική εξέταση.

Ο 84χρονος, κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι το ζώο ήταν ιδιοκτησίας του κι ότι το βρήκε δηλητηριασμένο σε κτήμα που διατηρεί, οπότε αποφάσισε να το μεταφέρει με τον παραπάνω τρόπο σε σημείο όπου το εγκατέλειψε, υποδεικνύοντας στις Αρχές το μέρος αυτό.

Σύμφωνα με τους εθελοντές της περιοχής πάντως, ο οδηγός του οχήματος είχε καταγγελθεί και στο παρελθόν για αντίστοιχο περιστατικό.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Σταματίνα Σταματάκου που ανήρτησε στο Instagram βίντεο από την αποτρόπαια πράξη τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν είχαν αφαιρεθεί σκυλιά από τον άνδρα αυτό με εισαγγελική εντολή επειδή τα κακοποιούσε.

Προσοχή: Σκληρές εικόνες

ΗΜΑΘΙΑ SOS!!!! Αγροτικό αμάξι, όπως βλέπεται στο βίντεο, σέρνει σκυλάκι, το οποίο ο αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε ότι είναι νεκρό. Το συμβάν έγινε χθες στα Παλατίτσια Ημαθίας. Ο δράστης έχει καταγγελθεί στο παρελθόν από Φιλοζωική της περιοχής μας για ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ περιστατικό!!!! Οι Φιλοζωικές της πόλης μας και φιλοζωοι πολίτες, δεν θα το αφήσουμε έτσι το Γεγονός. Εκτρωματικες συμπεριφορές εν έτη 2024!!! Αυτή την φορά δεν θα γλυτώσει ο λεγόμενος Άνθρωπος. Αυτή την φορά, θα πληρώσει, και θα πληρώσει σε αυτή την ζωή, όχι στην επόμενη 😡😡😡

Posted by Elli Matters on Thursday, July 18, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.