Ελλαδα

Η «Καλημέρα» του Αρκά με τον Θανασάκη και τα νησιωτικά τραγούδια

Το σημερινό σκίτσο του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρκάς: Η «Καλημέρα» με το Θανασάκη και τα νησιώτικα τραγούδια
Αρκάς: Η «Καλημέρα» με το Θανασάκη και τα νησιώτικα τραγούδια

Αρκάς: Η «Καλημέρα» με το Θανασάκη και τα νησιώτικα τραγούδια - Το σημερινό σκίτσο του

Με ένα άκρως καλοκαιρινό σκίτσο με τον αγαπημένο του ήρωα, τον Θανασάκη και νησιώτικα τραγούδια μας καλημερίζει σήμερα ο Αρκάς, ο οποίος φαίνεται πως εμπνέεται από τον καύσωνα και την εποχή.

Στο σημερινό του σκίτσο, ο Αρκάς αποτυπώνει τον Θανασάκη που έχει πάει διακοπές με την οικογένειά του σε κάποιο Κυκλαδίτικο νησί και επιλέγει να τραγουδήσει ένα νησιώτικο άσμα, κάτι το οποίο δεν αρέσει και δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα τους ντόπιους κατοίκους.

«Θτην Πάρο και θτη Νάκθοο, τον αέρα θου ν’ αλλάκθωω», τραγουδάει ο ήρωας του Αρκά, ενώ κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού που μένει. Από το διπλανό σπίτι ακούγεται μία φωνή να του λέει: «Μικρέ μας πήρες τ΄αυτιά!… Και είσαι και ψευδός».

Το σχόλιο αυτό ενόχλησε τον Θανασάκη και πάει στη μητέρα του, για να ζητήσει συμβουλές. «Μαμά, κθέρειθ κανένα νηθιώτικο τραγούδι που να μην έχει πολλά θίγμα;», της λέει.

Την επόμενη μέρα, ο ήρωας του Αρκά κατεβαίνει και πάλι τις σκάλες τραγουδώντας: «Ντάααρι Ντάρι, Ντάααρι Ντάρι». Από το σπίτι που είχαν ακουστεί τα παράπονα δεν ακούγεται τίποτα. 

Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.