Ελλαδα

Φωτιά στην Τζια: Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση από τις περιοχές Καστελάκια και Κούνδουρος

Βελτιωμένη η εικόνα αυτή την ώρα - Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στην Τζια: Κλήθηκαν να απομακρυνθούν οι κάτοικοι από τις περιοχές Καστελάκια και Κούνδουρος με μήνυμα του 112 - Ισχυρέ δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Τζιά, ήχησε το 112 © Βασίλης Ψωμάς/Eurokinissi

Φωτιά στην Τζια: Κλήθηκαν να απομακρυνθούν οι κάτοικοι από τις περιοχές Καστελάκια και Κούνδουρος με μήνυμα του 112 - Ισχυρέ δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Ξέσπασε φωτιά το μεσημέρι της Πέμπτης στην Τζια, με την εικόνα ωστόσο να είναι αυτή τη στιγμή καλύτερη.

Λόγω της φωτιάς, λίγο μετά τις 14.30 οι πολίτες που βρίσκονται στις περιοχές Καστελάκια και Κούνδουρος κλήθηκαν με μήνυμα από το 112 να απομακρυνθούν προς Ποίσσες Κέας.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Εάν βρίσκεστε στις περιοχές Καστελάκια και Κούνδουρος απομακρυνθείτε προς Ποίσσες Κέας. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Στο σημείο επιχειρούν επίγειες δυνάμεις αλλά και εναέριες και συγκεκριμένα, 2 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα και ένα σούπερ πούμα που μετέφερε ομάδα δασοκομάντος.

Για σήμερα παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης.

Για αύριο, η μόνη διαφοροποίηση είναι για την Κρήτη που υποχωρεί στην υψηλή επικινδυνότητα (κατηγορία κινδύνου 3).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.