Ελλαδα

«Κάθε μέρα μαθαίνω να ζω χωρίς εσένα»: Η συγκινητική ανάρτηση της Λένας Μαντά 30 μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της

«Αυτό το κενό μέσα μου που γέμιζε μόνο με την ανάσα σου»

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λένα Μαντά: Η ανάρτηση της 30 μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της -«Αυτό το κενό μέσα μου που γέμιζε μόνο με την ανάσα σου»

Με μία μακροσκελή ανάρτηση και μία κοινή τους φωτογραφία η Λένα Μαντά αναφέρθηκε στον αγαπημένο της σύζυγο που έφυγε πριν από 30 μέρες από τη ζωή.

«Σαν σήμερα… Ακριβώς 30 μέρες πριν, μας άφησες… ΜΕ άφησες… Κάθε μέρα μαθαίνω να ζω χωρίς εσένα. Έναν ολόκληρο χρόνο με «προετοίμαζες» γι αυτή τη φυγή… Λίγο λίγο χανόσουν κι εγώ προσπαθούσα να σε κρατήσω αλλά το έβλεπα πως κάθε μέρα ήταν και πιο δύσκολη. Δεν είμαι μόνη. Έχω τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, την Κλαίρη, τον Θαλάσση, την Θάλεια που μου τηλεφωνεί κάθε μέρα. Και λοιπόν;» έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της η Λένα Μαντά και συνέχισε: «Άλλο η μοναξιά και άλλο η ερημιά… Αυτό το κενό μέσα μου που γέμιζε μόνο με την ανάσα σου. Αυτήν, που με τόσο κόπο έπαιρνες έναν χρόνο τώρα…

Δεν προλάβαμε ψυχή μου να ζήσουμε όσα θέλαμε και όσα ονειρευτήκαμε. Πρόλαβες όμως να κρατήσεις το πρώτο σου εγγόνι στην αγκαλιά σου. Πρόλαβες να δεις το δεύτερο να έρχεται σπίτι και έμαθες ότι θα πάρει το όνομά σου…

Μου λείπεις Μαντάκο μου…

ΥΓ. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε κάποια παρουσίαση και την αγαπώ για το βλέμμα σου και το γέλιο σου…»

Όσα είχε εξομολογηθεί η Λένα Μαντά για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η συγγραφέας είχε αναφέρει: «Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Πέρυσι τον Μάιο (σ.σ. 2023) παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι. Έχει ένα καλώδιο για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο. Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα και το ξεπέρασε. Έχει έρθει η ζωή τούμπα και έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, που δεν με άφηνε ο Γιώργος να κάνω. Πηγαίναμε μαζί super market και τώρα δεν μπορούμε να πάμε μαζί».