Ελλαδα

Συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» 31χρονος καταζητούμενος - Διώκεται από τις αρχές της Ιταλίας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και οδηγείται στον εισαγγελέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Συνελήφθη 31χρονος καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ιταλίας.
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» 31χρονος καταζητούμενος © Eurokinissi

Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Συνελήφθη 31χρονος καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ιταλίας.

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 31χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ιταλίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 31χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατηγορείται ότι ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούταν στη διεθνή διακίνηση ποσοτήτων κυρίως συνθετικών ναρκωτικών, διαπραγματευόμενος ο ίδιος με ηγετικά μέλη της οργάνωσης και δρώντας από τη χώρα μας.

Επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς κατά τον έλεγχο των αποσκευών του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 φαρμακευτικά δισκία, 25,6 γραμμ. καπνιζόμενης ναρκωτικής ουσίας και φιαλίδια περιέχοντα ουσίες άγνωστης χημικής σύστασης.

Ακόμα κατασχέθηκαν 450 γουάν Κίνας, 8 κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και φορητός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.