Ελλαδα

Στην Daily Mail οι «τσουχτερές» τιμές στη Μύκονο - Καταγγέλλουν ότι πλήρωσαν 121 ευρώ για λίγες μπουκιές καβούρι

Στο στόχαστρο γνωστό εστιατόριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πιάτο με καβούρι
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash +

Μύκονος: Πλήρωσαν 121 ευρώ για λίγες μπουκιές καβούρι - Στο στόχαστρο καταγγελιών γνωστό εστιατόριο

Στις «τσουχτερές» τιμές γνωστού εστιατορίου στη Μύκονο αναφέρεται το ρεπορτάζ της Daily Mail. Το εν λόγω εστιατόριο μπορεί να προσφέρει δωρεάν τις ξαπλώστρες στην παρακείμενη παραλία, όμως, οι λουόμενοι θα πρέπει να βάλουν πάρα πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θελήσουν να πιούν ένα ποτό ή να δοκιμάσουν κάποιο από τα φαγητά που σερβίρει. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι πελάτες παραπονούνται για τις αδιανόητες τιμές τού εστιατορίου της Μυκόνου. Ενδεικτικά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι για μια μερίδα καβούρια, όπου υπάρχουν μόλις τρία με το καθένα να έχει περίπου πέντε ίντσες μήκος και ένα τέταρτο της ίντσας πλάτος, που αποτελούνταν σχεδόν εξ ολοκλήρου από κέλυφος και επί της ουσίας έβγαινε μια μπουκιά, το κόστος ανέρχεται στα 121 ευρώ. 

Παράπονα από τους επισκέπτες για τις κάτι παραπάνω από «τσουχτερές» τιμές εστιατορίου στη Μύκονο

Το παραλιακό εστιατόριο είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν ένα ζευγάρι Καναδών που έκανε διακοπές ισχυρίστηκε ότι χρεώθηκε 400 ευρώ (£336) για μια μόνο μπύρα, ένα spritz Aperol και μια ντουζίνα στρείδια. Ένας πελάτης κατήγγειλε ότι οι υπάλληλοι του εστιατορίου του είπαν ότι θα μπορούσε να πάρει ένα ποτό και μια ξαπλώστρα για 29 λίρες, όμως όταν ήρθε ο λογαριασμός του διαπίστωσε ότι τελικά τον είχαν χρεώσει 72 λίρες.

Μια άλλη πελάτισσα δήλωσε ότι η ίδια και ο σύντροφος της χρεώθηκαν διπλά, αφού τους είπαν ότι η πληρωμή με κάρτα δεν λειτουργούσε. Κάποιος άλλος είπε ότι χρεώθηκε έναν λογαριασμό 253 λιρών για ένα λαβράκι και 100 λίρες για μια γαρίδα γίγας η οποία μάλιστα δεν είχε μαγειρευτεί σωστά, όπως είπε. Ακόμη και έτσι, δήλωσε, χρεώθηκε υπερβολικά, με 789 λίρες, ένα ποσό που δεν ταίριαζε με την απόδειξη που έλαβε. Ένας ακόμη πελάτης κατηγορεί το εστιατόριο για κλοπή και προειδοποιεί ότι «σου λένε πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις δωρεάν μια ξαπλώστρα αν πάρεις ένα ποτό αλλά αρνούνται να σου πουν το κόστος. Είναι στα 30 ευρώ για μικρό, 40 ευρώ για μεσαίο και 50 ευρώ για μεγάλο ποτήρι».

Το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει γεμίσει από αρνητικές κριτικές στο Tripadvisor και έχει λάβει μόλις ένα αστέρι στις τελευταίες 34 κριτικές που έχουν γίνει, που χρονολογούνται από τον περασμένο Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης → Τουρίστρια καταγγέλλει ότι πλήρωσε 33 ευρώ για μια μερίδα μουσακά στη Σαντορίνη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.