Ελλαδα

Χειροπέδες σε γνωστή ηθοποιό στην Εύβοια - Ξυλοκόπησε τον σύζυγό της και προκάλεσε ζημιές σε ξενοδοχείο

Στο Αστυνομικό Τμήμα το ζευγάρι μετά από άγριο καβγά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκιά γυναίκας στο πάτωμα
Γνωστή ηθοποιός συνελήφθη μετά τον ξυλοδαρμό του συζύγου της © Unsplash / Martino Pietropoli

Γνωστή ηθοποιός συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της και καταστροφές σε ξενοδοχείο της Εύβοιας

Στη σύλληψη γνωστής ηθοποιού προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Κυριακής (14.7) στην Κάρυστο. Η 38χρονη ηθοποιός φέρεται να ξυλοκόπησε τον σύζυγό της και να προκάλεσε ζημιές στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν κατά τη διάρκεια άγριου καβγά.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο καβγάς ξεκίνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν η ηθοποιός με τον σύζυγό της για ολιγοήμερες διακοπές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός έχοντας καταναλώσει υπερβολικό αλκοόλ λίγο μετά το απόγευμα της Κυριακής (14.7) για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της.

Οι ένοικοι και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν την αστυνομία. Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η εικόνα του δωματίου μαρτυρούσε τον άγριο καβγά, αφού υπήρχαν παντού σπασμένα γυαλιά, τζάμια και καθρέφτες.

Η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αφού έδωσε την αρχική της κατάθεση αφέθηκε τα μεσάνυχτα ελεύθερη με εντολή της εισαγγελίας Χαλκίδας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.