Ελλαδα

Κύκλωμα εκβιαστών: «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης» λέει η «Νάνσυ»

Τι είπε η φερόμενη «αρχηγός» του κυκλώματος εκβιαστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύκλωμα εκβιαστών: Προφυλακιστέα η 43χρονη «Νάνσυ» και άλλοι 4 κατηγορούμενοι
Κύκλωμα εκβιαστών: Προφυλακιστέα η 43χρονη «Νάνσυ» και άλλοι 4 κατηγορούμενοι © Glomex/ert

Κύκλωμα εκβιαστών: Τι αναφέρει η «Νάνσυ» στις πρώτες τις δηλώσεις από τη φυλακή

Απόφαση για την προφυλάκιση επτά κατηγορουμένων μεταξύ των οποίων και οι δύο φερόμενοι αρχηγοί του κυκλώματος εκβιασμών σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας, έλαβαν Ανακριτής και Εισαγγελέας μετά την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας την Πέμπτη (11.7).

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε και η 43χρονη «Νάνσυ» που εμφανίζεται ως διευθυντικό μέλος της οργάνωσης και ο 64χρονος συγκατηγορούμενος της για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Η φερόμενη αρχηγός του κυκλώματος μίλησε στο Star μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού και αρνήθηκε τις κατηγορίες περί κυκλώματος εκβιασμών. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν αποδέχεται την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ για τους «διαλόγους» που την «έκαψαν» δήλωσε ότι παρερμηνεύτηκαν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2qb9b4vclrt)

Κύκλωμα εκβιαστών: ««Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης» λέει η «Νάνσυ»

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού. Είναι δυνατόν να έχω κάνει εγκληματική οργάνωση με τη μητέρα μου, ηλικίας 75 ετών, και τον αδερφό μου; Στους διαλόγους ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες.

»Είμαι διεκπεραιώτρια και αυτό που κάνω είναι να μεσολαβώ για να λύνονται πρακτικά θέματα που έχουν καταστηματάρχες με το Δημόσιο προς όφελός τους» είπε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι διάλογοι, που η ίδια ισχυρίζεται ότι ερμηνεύονται με λάθος τρόπο, είναι αυτοί που την «καίνε», καθώς υπάρχει διάλογος όπου στήνουν ακόμη και έλεγχο για καταστηματάρχη που χρωστά λεφτά στη «Νάνσυ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.