Ελλαδα

Τουρίστρια καταγγέλλει ότι πλήρωσε 33 ευρώ για μια μερίδα μουσακά στη Σαντορίνη

Η απάντηση που της έδωσαν όταν διαμαρτυρήθηκε για την τιμή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σαντορίνη: Καταγγελία τουρίστριας - Ισχυρίζεται ότι χρεώθηκε 33 ευρώ για μια μερίδα μουσακά - Η απάντηση που έλαβε όταν παραπονέθηκε.

«Αλμυρή» γεύση είχε για μια τουρίστρια ο μουσακάς σε εστιατόριο της Σαντορίνης.

Ένα από τα ελληνικά εδέσματα που αγαπήθηκαν, ο μουσακάς αποτελεί σταθερό πιάτο των εστιατορίων στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, όπως όμως καταγγέλλει μια ελληνίδα τουρίστρια για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Σαντορίνης, η μερίδα που παρήγγειλλε τιμολογήθηκε στην εξωφρενική χρέωση των 33 ευρώ.

Στην καταγγελία που έγινε στο cycladeslive.gr, η γυναίκα σημειώνει: «Μια μερίδα μουσακά μας την χρέωσαν 33 ολόκληρα ευρώ! Το διανοείστε; Ενα κομμάτι μια σταλιά 33 ευρώ. Κι όταν ρώτησα γιατί τόσο ακριβά ρε παιδιά, ξέρετε τι απάντηση πήρα; Ότι εδώ είναι Σαντορίνη και τι περίμενα…».

Η καταγγέλλουσα δεν θέλησε να κατονομάσει το κατάστημα ούτε δημοσιοποίησε σχετική απόδειξη, γεγονός που έκανε ορισμένους να αμφισβητήσουν την ευστάθεια των ισχυρισμών της, η είδηση ωστόσο έγινε viral με αρκετούς σχολιαστές να κάνουν λόγο για φαινόμενα αισχροκέρδειας στην εστίαση κατά την τουριστική περίοδο.