Ελλαδα

Τουρίστρια καταγγέλλει ότι πλήρωσε 33 ευρώ για μια μερίδα μουσακά στη Σαντορίνη

Η απάντηση που της έδωσαν όταν διαμαρτυρήθηκε για την τιμή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαντορίνη: Καταγγελία τουρίστριας - Ισχυρίζεται ότι χρεώθηκε 33 ευρώ για μια μερίδα μουσακά - Η απάντηση που έλαβε όταν παραπονέθηκε.
Καταγγελία για χρέωση μουσακά στην τιμή των 33 ευρώ έρχεται από τη Σαντορίνη © Instagram/totapsitismamas

Σαντορίνη: Καταγγελία τουρίστριας - Ισχυρίζεται ότι χρεώθηκε 33 ευρώ για μια μερίδα μουσακά - Η απάντηση που έλαβε όταν παραπονέθηκε.

«Αλμυρή» γεύση είχε για μια τουρίστρια ο μουσακάς σε εστιατόριο της Σαντορίνης.

Ένα από τα ελληνικά εδέσματα που αγαπήθηκαν, ο μουσακάς αποτελεί σταθερό πιάτο των εστιατορίων στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, όπως όμως καταγγέλλει μια ελληνίδα τουρίστρια για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Σαντορίνης, η μερίδα που παρήγγειλλε τιμολογήθηκε στην εξωφρενική χρέωση των 33 ευρώ.

Στην καταγγελία που έγινε στο cycladeslive.gr, η γυναίκα σημειώνει: «Μια μερίδα μουσακά μας την χρέωσαν 33 ολόκληρα ευρώ! Το διανοείστε; Ενα κομμάτι μια σταλιά 33 ευρώ. Κι όταν ρώτησα γιατί τόσο ακριβά ρε παιδιά, ξέρετε τι απάντηση πήρα; Ότι εδώ είναι Σαντορίνη και τι περίμενα…».

Η καταγγέλλουσα δεν θέλησε να κατονομάσει το κατάστημα ούτε δημοσιοποίησε σχετική απόδειξη, γεγονός που έκανε ορισμένους να αμφισβητήσουν την ευστάθεια των ισχυρισμών της, η είδηση ωστόσο έγινε viral με αρκετούς σχολιαστές να κάνουν λόγο για φαινόμενα αισχροκέρδειας στην εστίαση κατά την τουριστική περίοδο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.