Ελλαδα

«Είσαι πάντα ένα με το δέρμα μου, ένα με την καρδιά μου»: Η τρυφερή αφιέρωση του Αύγουστου Κορτώ στον σύζυγό του

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από 4 μήνες

Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αύγουστος Κορτώ: Η τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό του - Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από 4 μήνες

Μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram αφιερωμένη στον σύζυγό του, Αναστάσιο Σαμουηλίδη, έκανε την Κυριακή (14.07) ο Αύγουστος Κορτώ.

Ο Κορτώ και ο επί χρόνια σύντροφός του παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Αθήνας πριν από 4 μήνες, τον Μάρτιο του 2024, ενώ οι δύο τους είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης το 2016, την πρώτη ημέρα εφαρμογής του σχετικού νόμου.

Ο Αύγουστος Κορτώ μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τον σύζυγό του, με τον ίδιο να έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη του στο πρόσωπο του. 

Αύγουστος Κορτώ:«Η βέρα έχει χαραγμένο τ’ όνομά σου, κι έτσι είσαι πάντα ένα με το δέρμα μου»

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο συγγραφέας δημοσίευσε μία φωτογραφία του χεριού του, όπου φοράει τη βέρα του, γράφοντας στη λεζάντα: «Η βέρα έχει χαραγμένο τ’ όνομά σου. Κι έτσι είσαι πάντα ένα με το δέρμα μου, ένα με την καρδιά μου».


Η ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ θυμίζει εκείνη που είχε κάνει αμέσως μετά τον γάμο του με τον Αναστάσιο Σαμουηλίδη, όταν είχε δημοσιεύσει μία κοινή τους φωτογραφία μέσα από το δημαρχείο, γράφοντας: «Η βέρα κι η καρδιά μου γράφουν τ’ όνομά σου».