Ελλαδα

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 15χρονη σε τροχαίο - Σοβαρά τραυματισμένη συνομήλική της

Θανατηφόρα σύγκρουση Ι.Χ. με μοτοποδήλατο - Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 15χρονη σε τροχαίο δυστύχημα - Στο νοσοκομείο η συνομήλικη φίλη της - Αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλο.
Μία 15χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Αλεξανδρούπολη © Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 15χρονη σε τροχαίο δυστύχημα - Στο νοσοκομείο η συνομήλικη φίλη της - Αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλο.

Μία 15χρονη έχασε τη ζωή της και η συνομήλικη φίλη της τραυματίστηκε, σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στην εθνική οδό Γέφυρας Κήπων - Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο 15χρονες.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η ανήλικη επιβάτιδα του δικύκλου, ενώ η οδηγός υπέστη τραύματα και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται.

Πληροφορίες του Evros24 αναφέρουν πως τα δύο κορίτσια δεν φορούσαν κράνος και κάποιες άλλες πως το αυτοκίνητο χτύπησε το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν τα κορίτσια από πίσω.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η τραυματίας παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκε μετά το τραγικό δυστύχημα.

Η προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.