Ελλαδα

Κλερ Μόσλεϊ: Θα τιμήσω το έργο του συζύγου μου, είμαι συγκλονισμένη από την τεράστια στήριξη του κόσμου

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα ο Μάικλ Μόσλεϊ, ο βρετανός παρουσιαστής του BBC εντοπίστηκε νεκρός στη Σύμη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μάικλ Μόσλεϊ: Οι δηλώσεις της συζύγου του στο BBC - Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα ο Μάικλ Μόσλεϊ, ο βρετανός παρουσιαστής του BBC εντοπίστηκε νεκρός στη Σύμη

Η είδηση της εξαφάνισης και του θανάτου του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη συγκλόνισε τόσο στην Ελλάδα αλλά και στη Βρετανία.

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που εντοπίστηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη και η σύζυγός του Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ, μίλησε δημόσια για τη ζωή του συζύγου της και την τεράστια στήριξη που έχει λάβει από τον θάνατό του τον περασμένο μήνα στη Σύμη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του BBC.

Κλερ Μόσλεϊ: Θα τιμήσω το έργο του συζύγου μου, είμαι συγκλονισμένη από την τεράστια στήριξη του κόσμου

«Εξακολουθώ να είμαι συγκλονισμένη από την ανταπόκριση των ανθρώπων σε όλη τη χώρα, σε όλο τον κόσμο, και είναι απλά εκπληκτική. Ήταν ένας αρκετά ήσυχος, ταπεινός άνθρωπος και αυτή η ανταπόκριση είναι εξαιρετική. Και ελπίζω να μπορέσουμε να βρούμε κάποιες πραγματικά θετικές αλλαγές στο μέλλον».

Η ίδια δήλωσε ότι μόλις είχε αρχίσει να διαβάζει τον τεράστιο όγκο των επιστολών που έφτασαν μετά το θάνατό του από τους θαυμαστές του έργου του και ότι το βρήκε «τόσο αναζωογονητικό» να ακούει τη διαφορά που έκανε στις ζωές των ανθρώπων.

«Θέλουμε να τιμήσουμε το έργο του… Έχω την αίσθηση ότι η κληρονομιά του έχει πραγματική αξία».

»Δεν αναζητούσε τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν αρκετά ντροπαλός, αλλά αγαπούσε αυτό που έκανε και ήταν πολύ καλός σε αυτό» υπογράμμισε ο Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ για τον σύζυγό της».

Με πληροφορίες από BBC