Ελλαδα

Θάνατος 20χρονου στην Κεφαλονιά: «Ο καιρός ήταν πάρα πολύ καλός, δεν είχε κύμα», λέει ο δήμαρχος Σάμης

Ο νεαρός έκανε βουτιά από σκάφος και εξαφανίστηκε - Βρέθηκε νεκρός την επόμενη ημέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 20χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Κεφαλονιά
Θάνατος 20χρονου στην Κεφαλονιά: Οι νέες πληροφορίες για την τραγωδία © Facebook

Θάνατος 20χρονου στην Κεφαλονιά: Οι νέες πληροφορίες για την τραγωδία - Ο νεαρός έκανε βουτιά από σκάφος και εξαφανίστηκε

Ο 20χρονος Μπέντζαμιν εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής (12.7) στην Κεφαλονιά, λιγότερο από 24 ώρες μετά την εξαφάνισή του. Ο νεαρός άνδρας, εργαζόμενος σε καταμαράν, έκανε βουτιά στον κόλπο της Σάμης για να απολαύσει το μπάνιο του στη θάλασσα και δεν επέστρεψε ποτέ στο σκάφος, με το υπόλοιπο πλήρωμα να ενημερώνει το Λιμενικό για την εξαφάνισή του. 

Ο δήμαρχος Σάμης, Π. Δρακουλόγκωνας, μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Κεφαλονιά, όταν ο 20χρονος βούτηξε στη θάλασσα. «Είναι συγκλονιστικό, ένα νέο παιδί, ένας νέος εργαζόμενος. Από νωρίς το απόγευμα γύρω στις 18:00 που ενημερωθήκαμε ζήσαμε με την αγωνία. Δυστυχώς (σ.σ. σήμερα) είχαμε το τραγικό νέο. Εκείνο που εγώ γνωρίζω μετά βεβαιότητος είναι ότι ο καιρός ήταν πάρα πολύ καλός, δηλαδή δεν υπήρχε κυματισμός, δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να εμποδίσει τον οποιονδήποτε, πόσο μάλλον ένα 20χρονο παιδί να κολυμπήσει.

Κατά πληροφορίες υπήρχαν κι άλλοι μέσα στο σκάφος. Από το σκάφος ενημερώθηκε το λιμεναρχείο ότι αγνοείται, χθες το απόγευμα, 18:00 η ώρα περίπου. Το λιμεναρχείο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έχουμε ως δήμος, ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη του καταμαράν ότι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες ότι, καθώς κολυμπούσε, χάθηκε ο άτυχος αυτός νέος». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2ng6lksjw29)

Κεφαλονιά: Η έκκληση της μητέρας του 20χρονου και η τραγική κατάληξη στις έρευνες

Ο συναγερμός για τον εντοπισμό 20χρονου που φέρεται να βούτηξε από καταμαράν για κάνει το μπάνιο του στον κόλπο της Σάμης και δεν επέστρεψε ποτέ στο σκάφος στο οποίο εργαζόταν σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης (11.7). Όπως αναφέρει το inkefalonia, για τον εντοπισμό του 20χρονου Μπέντζαμιν γίνονταν έρευνες με πλωτά και εναέρια μέσα. Στις έρευνες συνέδραμε και η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς. 

Θάνατος 20χρονου στην Κεφαλονιά: «Ο καιρός ήταν πάρα πολύ καλός, δεν είχε κύμα», λέει ο δήμαρχος Σάμης

Η μητέρα του 20χρονου σε ανάρτησή της στη σελίδα South Africans In Kefalonia στο Facebook κοινοποίησε φωτογραφίες του γιου της και ζήτησε από όποιον μπορεί να έχει μία πληροφορία για το παιδί της ή τον έχει δει κάπου να ενημερώσει τις αρχές. 

Θάνατος 20χρονου στην Κεφαλονιά: «Ο καιρός ήταν πάρα πολύ καλός, δεν είχε κύμα», λέει ο δήμαρχος Σάμης

Δυστυχώς, ιδιώτης δύτης εντόπισε το άψυχο σώμα του 20χρονου στη θαλάσσια περιοχή του Όρμου Σάμης ανατολικά της Κεφαλονιάς νωρίς το πρωί της Παρασκευής (12.7). 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.