Ελλαδα

Νεκρός εντοπίστηκε ο 20χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κεφαλονιά

Ο νεαρός είχε βουτήξει στον κόλπο της Σάμης από το καταμαράν στο οποίο εργαζόταν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 20χρονος που αγνοείται στην Κεφαλονιά
Κεφαλονιά: Αγνοείται 20χρονος μετά από φωτιά στον κόλπο της Σάμης © Facebook

Κεφαλονιά: Νεκρός ο 20χρονος που είχε χαθεί μετά από βουτιά στον κόλπο της Σάμης - Η έκκληση της μητέρας του και ο εντοπισμός του πτώματός του

Συναγερμός είχε σημάνει στην Κεφαλονιά για τον εντοπισμό 20χρονου που φέρεται να βούτηξε από καταμαράν για κάνει το μπάνιο του στον κόλπο της Σάμης και δεν επέστρεψε ποτέ στο σκάφος στο οποίο εργαζόταν. Το πρωί της Παρασκευής (12.7) ο 20χρονος εντοπίστηκε νεκρός. 

Όπως αναφέρει το inkefalonia, για τον εντοπισμό του 20χρονου Μπέντζαμιν γίνονταν έρευνες με πλωτά και εναέρια μέσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός βρισκόταν πάνω σε καταμαράν (στο οποίο εργαζόταν) που πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης στην Κεφαλονιά και κάποια στιγμή βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε σε αυτό. Στις έρευνες συνέδραμε και η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς. 

Νεκρός εντοπίστηκε ο 20χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κεφαλονιά

Κεφαλονιά: Η έκκληση της μητέρας του 20χρονου αγνοούμενου

Η μητέρα του 20χρονου σε ανάρτησή της στη σελίδα South Africans In Kefalonia στο Facebook κοινοποίησε φωτογραφίες του γιου της και ζήτησε από όποιον μπορεί να έχει μία πληροφορία για το παιδί της ή τον έχει δει κάπου να ενημερώσει τις αρχές. 

Νεκρός εντοπίστηκε ο 20χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κεφαλονιά

Δυστυχώς, ιδιώτης δύτης εντόπισε το άψυχο σώμα του 20χρονου στη θαλάσσια περιοχή του Όρμου Σάμης ανατολικά της Κεφαλονιάς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.