Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: 4 άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι έριξαν 52χρονο από μπαλκόνι

Το θύμα νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: 4 άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι έριξαν 52χρονο από το μπαλκόνι 

Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν για εμπλοκή σε επεισόδιο, που έγινε αργά χθες το βράδυ στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 52χρονο, ο οποίος βρέθηκε στο κενό από ύψος 6,5 μέτρων.

Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα φαίνεται πως μετά από φραστικό επεισόδιο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξυλοκόπησαν τον 52χρονο και τον πέταξαν από το μπαλκόνι. Το θύμα διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται.

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας που προχώρησαν στη σύλληψη των τεσσάρων κατηγορούμενων (ηλικίας 20, 34, 35 και 24 ετών, όλοι ημεδαποί). Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας εκ των συλληφθέντων έχει συγγενική σχέση με τον παθόντα.

Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος τους, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απλή συνέργεια στην πράξη αυτή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (κατασχέθηκαν μία μεταλλική ράβδος κι ένα μαχαίρι), φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήραν προθεσμία και παραμένουν υπό κράτηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.