Ελλαδα

Κορυδαλλός: Καρέ-καρέ η συμπλοκή στις φυλακές που οδήγησε στη δολοφονία του 35χρονου

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή της 26ης Ιουνίου στις φυλακές Κορυδαλλού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορυδαλλός: Καρέ-καρέ η συμπλοκή στις φυλακές που οδήγησε στη δολοφονία του 35χρονου
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Φυλακές Κορυδαλλού: Καρέ-καρέ η συμπλοκή που οδήγησε στη δολοφονία του 35χρονου 

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή που είχε γίνει στις φυλακές Κορυδαλλού στα τέλη του περασμένου Ιουνίου και είχε ως κατάληξη ένας 35χρονος Αλβανός να χάσεις τη ζωή του, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο "Νίκο", ο Αλβανός βαρυποινίτης μαχαίρωσε τον συγκρατούμενό του στις φυλακές Κορυδαλλού με αυτοσχέδιο μαχαίρι επειδή διαφωνούσαν για τη θερμοκρασία στο κλιματιστικό.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τις φυλακές Κορυδαλλού

Στο βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή στον Κορυδαλλό, διάρκειας 22 δευτερολέπτων αποτυπώνεται καρέ-καρέ η στιγμή που δύο κρατούμενοι προσεγγίζουν τον 35χρονο και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2luof9c7gxt)

Φυλακές Κορυδαλλού: Πώς έγινε το έγκλημα

Το θύμα Αλφόνσο Ντότσι πέθανε ακαριαία από τραύμα που του προκάλεσε με αυτοσχέδιο μαχαίρι ο συγκάτοικός του κελί της Δ' πτέρυγας των φυλακών που κρατούνται οι βαρυποινίτες για υποθέσεις ανθρωποκτονιών και άλλων βίαιων εγκληματικών ενεργειών ο μέχρι πρότινος φίλος του.

Μάλιστα οι δύο άνδρες είχαν καταφέρει να αποδράσουν κατά τη μεταγωγή τους το 2018 ενώ εξέτιαν την ποινή τους στο ίδιο κελί. Χαρακτηρίζονταν από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Κορυδαλλού ως ιδιαίτερα σκληροί και έτοιμοι για επεισόδια ανά πάσα στιγμή.

Η συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι είχε ως αποτέλεσμα να εμπλακούν και άλλοι συγκρατούμενοι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Ντότσι, να τραυματιστεί σοβαρά ένας συγκρατούμενός τους ο οποίος νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο και ελαφρύτερα ένας ακόμη, που απλώς έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Όπως κυνικά αποκάλυψε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους αλλά και στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο δράστης, όλα έγιναν για τη θερμοκρασία του κλιματιστικού και δεν δίστασε να τραβήξει μαχαίρι με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον έως τότε στενό του φίλο.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης εκτίει ποινή για δύο ανθρωποκτονίες, μεταξύ των οποίων και ενός αγοριού μόλις 2 ετών στην Καλαμάτα το 2011.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.