Ελλαδα

Λύθηκε το μυστήριο γύρω από τη σορό του Θανάση Βέγγου - 13 χρόνια μετά τον θάνατό του

Ποια η τελευταία κατοικία του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού - Αδελφικός του φίλος αποκάλυψε την αλήθεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θανάσης Βέγγος: Αποκαλύφθηκε το μυστικό για τη σορό του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού 13 χρόνια μετά τον θάνατό του - Η εξομολόγηση στενού φίλου του.
Απαντήσεις στο αίνιγμα της σορού του Θανάση Βέγγου έδωσε αδελφικός φίλος του Έλληνα ηθοποιού που άφησε την τελευταία του πνοή πριν από 13 χρόνια © Κώστας Κατωμέρης/Eurokinissi

Θανάσης Βέγγος: Αποκαλύφθηκε το μυστικό για τη σορό του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού 13 χρόνια μετά τον θάνατό του - Η εξομολόγηση στενού φίλου του.

Δεκατρία χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή, με την είδηση του θανάτου του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού να βυθίζει στη θλίψη το πανελλήνιο.

Ο Θανάσης Βέγγος άφησε την τελευταία του πνοή στις 3 Μαΐου 2011. Στο λαϊκό προσκύνημα πλήθος κόσμου απέτισε φόρο τιμής στον μεγάλο καλλιτέχνη, καθώς και πολλοί ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ωστόσο, μετά το τέλος του προσκυνήματος η σορός έφυγε με τη νεκροφόρα προς άγνωστη κατεύθυνση. Όλα αυτά τα χρόνια, έγιναν διάφορες υποθέσεις γύρω από τόπους στους οποίους είχε εκφράσει ο ίδιος ο Θανάσης Βέγγος πως επιθυμούσε να ταφεί.

Θανάσης Βέγγος: Στο φως το μυστικό 13 ετών

Τελικά το μυστήριο γύρω από τη σορό του Θανάση Βέγγου λύνει μετά από 13 χρόνια ο αδελφικός του φίλος, Γιώργος Σταυρόπουλος.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και αποκάλυψε πως ο «καλός μας άνθρωπος» δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

«Είναι ένα μεγάλο μυστικό το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος.

Αφού ο Νίκος Νικόλιζας του ανέφερε διάφορες τοποθεσίες χωρίς ο ίδιος ο ηθοποιός να μιλά καθόλου, του είπε για αποτέφρωση με την απάντησή του να είναι σχεδόν καταφατική.

«Συ είπας», είπε ο Γιώργος Σταυρόπουλος στον Νίκο Νικόλιζα, κάνοντας έτσι γνωστό ότι αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πού έριξαν την τέφρα του, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Την έχουν τα παιδιά του στο σπίτι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.