Ελλαδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 23χρονου στο Μαρούσι - Ασύλληπτος ο δράστης 2,5 μήνες μετά

Καρέ - καρέ πώς έγινε το έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 23χρονου στο Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα
Δολοφονία 23χρονου στο Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα © Mega

Δολοφονία 23χρονου στο Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα - Ασύλληπτος ο δράστης

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ - καρέ τη στιγμή της δολοφονίας του 23χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, τον περασμένο Απρίλιο. Το έγκλημα διαπράχθηκε στις 28 Απριλίου και μέχρι σήμερα - 2,5 μήνες μετά το έγκλημα - ο δράστης παραμένει ασύλληπτος. 

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, καταγράφεται η συμπλοκή ανάμεσα στις δύο παρέες στο Μαρούσι, αλλά και τα χαρακτηριστικά του δράστη, ο οποίος αν και έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές, διαφεύγει της σύλληψης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2kbjg4bc2m9)

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί και οι εκκλήσεις των θαμώνων και του προσωπικού του νυχτερινού κέντρου για να κληθεί άμεσα το 166, προκειμένου το θύμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Δολοφονία 23χρονου στο Μαρούσι: Πώς έγινε το έγκλημα

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί της 28ης Απριλίου 2024, όταν μια παρέα νεαρών βγήκε από το νυχτερινό κέντρο καθώς είχαν διαπληκτιστεί και τους περίμεναν έξω από αυτό κάποια άλλα άτομα. Εκεί ακολούθησε ένας άγριος καυγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να βγάλει όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μπλόκαρε με αποτέλεσμα ένα άλλο άτομο υπό το φόβο του όπλου τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τα τρία άτομα, τον έναν θανάσιμα και τους άλλους δύο ελαφρά.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι δεν βρήκαν κάποιον από τους εμπλεκόμενους στον καυγά, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είχαν εξαφανιστεί, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό, περισυνέλεξαν από το σημείο της συμπλοκής μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω ανάλυση. Παράλληλα συνέλλεξαν υλικό από κάμερες ασφαλείας στο σημείο της συμπλοκής, προκειμένου να εξακριβώσουν πώς ακριβώς έγινε αυτή η αιματηρή συμπλοκή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.