Ελλαδα

Βρέθηκε πυρίτιδα στο σπίτι του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη

Τι είπε η σύντροφός του για τον ηθικό αυτουργό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό: Πυρίτιδα στο σπίτι του 44χρονου
Δολοφονία Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό: Πυρίτιδα στο σπίτι του 44χρονου © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Δολοφονία Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό: Πυρίτιδα στο σπίτι του 44χρονου - Τι είπε η σύντροφός του

Πυρίτιδα εντοπίστηκε  σε προσωπικό αντικείμενο και συγκεκριμένα στο τσαντάκι μέσης που βρέθηκε στο σπίτι του και εντός του οποίου φέρεται να είχε τα όπλα ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη 11 Ιουλίου. Ελέγχονται επίσης η μηχανή του, τα γάντια του και το μπουφάν του.

Πάντως τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως μέσα από τις έρευνες που κάνουν οι αστυνομικοί ώστε να μπορέσουν να «δέσουν» την υπόθεση γύρω από τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2j9eatfrafd)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και όσα είπε στις αρχές η σύντροφός του. Σύμφωνα με πληροφορίες στη γυναίκα έδειξαν φωτογραφία του ατόμου που φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός και τη ρώτησαν αν τον γνωρίζει. Εκείνη απάντησε καταφατικά και πρόσθεσε μάλιστα ότι ο άντρας της φωτογραφίας και ο σύντροφός της είχαν υπάρξει συνεργάτες.

Δολοφονία Παναγιώτη Στάθη: Στο μικροσκόπιο οι επαφές του 44χρονου με πρόσωπα από τη Μύκονο η έγκλειστα στις φυλακές

Αρκετές από τις «απαντήσεις» που έψαχναν, έδωσε το σπίτι στο οποίο έμενε με τη σύντροφό του στο Ψυχικό. Εκεί, εντόπισαν μια κρύπτη μέσα σε ψευδοροφή, στην οποία ο 44χρονος έκρυβε δύο κινητά τηλέφωνα, μια συσκευή GPS και κάρτες SIM. Μαζί με τα ρούχα, τα παπούτσια και άλλα αντικείμενα που συγκέντρωσαν, τα έστειλαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας, όπου γίνεται έλεγχος για δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό και ίχνη πυρίτιδας. 

Ακόμα, έχει ζητηθεί και άρση απορρήτου, προκειμένου να διερευνηθεί το στίγμα που εξέπεμπε το κινητό τηλέφωνο του βασικού υπόπτου τις κρίσιμες ώρες κατά τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.