Ελλαδα

Δήμος Αθηναίων: Σε αργία οι δημοτικοί υπάλληλοι που εκβίαζαν καταστηματάρχες

«Η Δημοτική αρχή επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθορά» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δήμος Αθηναίων: Μηδενική ανοχή στη διαφθορά - «Η Δημοτική αρχή επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθορά» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων

Σε αργία τέθηκαν οι δημοτικοί υπάλληλοι που συνελήφθησαν από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για υπόθεση χρηματισμού κι εκβιασμού ιδιοκτητών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ με ανακοίνωση ο Δήμος Αθηναίων κάνει λόγο για «μηδενική ανοχή στη διαφθορά» ενώ αμέσως τίθενται σε αργία όλοι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

«Αναφορικά με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην οποία συμμετείχαν δημοτικοί υπάλληλοι, με δράση τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2023, ξεκαθαρίζουμε ότι η Δημοτική αρχή του Δήμου Αθηναίων επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και στη δράση εγκληματικών κυκλωμάτων. Γι' αυτό, όλο το προηγούμενο διάστημα συνεργάστηκε με τις αρμόδιες αρχές και συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο τους με όποιον τρόπο κρίνεται αναγκαίος για την ταχύτερη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εξυπακούεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι τίθενται αμέσως σε αργία ενώ θα προχωρήσουν ταυτόχρονα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου».