Ελλαδα

Κάλεσε το ΕΚΑΒ για τροχαίο αλλά αποκαλύφθηκε ξυλοδαρμός 26χρονης από τον σύντροφό της

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με την πρόφαση ενός τροχαίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ενδοοικογενειακή βία: Νέο περιστατικό στην Κρήτη - Νέο περιστατικό με την πρόφαση ενός τροχαίου 

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στην Κρήτη μετά από κλήση του ΕΚΑΒ, που έριξε φως στην υπόθεση ενός ζευγαριού στην Κρήτη.

Κάλεσε το ΕΚΑΒ για τροχαίο αλλά αποκαλύφθηκε ξυλοδαρμός 26χρονης από τον σύντροφό της

Πιο συγκεκριμένα, νεαρό ζευγάρι κάλεσε το ΕΚΑΒ δηλώνοντας ότι έπεσε θύμα τροχαίου αλλά ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Όταν οι γιατροί εξέτασαν την κοπέλα αντιλήφθηκαν ότι τα σημάδια πάνω της είχαν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και δη, του συντρόφου της. Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, στα Μάλια του δήμου Χερσονήσου.

Το ΕΚΑΒ δέχτηκε μια κλήση για τροχαίο ατύχημα στην περιοχή με θύματα έναν 20χρονο και μια 26χρονη κοπέλα. Το ασθενοφόρο μετέφερε το ζευγάρι στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου προκειμένου να τους περιθάλψουν.

Όμως οι γιατροί στο ΤΕΠ του νοσοκομείου αντιλήφθηκαν ότι τα χτυπήματα που είχε δεχτεί η κοπέλα δεν είχαν προκληθεί από τροχαίο αλλά από ανθρώπινο χέρι. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και ο 20χρονος δεν άργησε να παραδεχτεί ότι χτύπησε την κοπέλα του. Ακολούθησε προανάκριση και διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός άνδρας είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στη γυναίκα, ασκώντας της βία, ανατρέποντας τη δήλωση για τροχαίο ατύχημα

Πηγή: EΡΤ