Ελλαδα

Συνελήφθη ο 44χρονος για την δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Το στοιχείο που τον πρόδωσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Παναγιώτη Στάθη: Ένταλμα συλληψης για το 44χρονο
Δολοφονία Παναγιώτη Στάθη: Ένταλμα συλληψης για το 44χρονο © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Δολοφονία Παναγιώτη Στάθη: Ένταλμα συλληψης για το 44χρονο

Ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο που βρέθηκε στα «χέρια» των Αρχών εκδόθηκε για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό. 

Στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ήταν όπως φαίνεται το πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν πριν και μετά τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη.

Ο ύπoπτος  που προσήχθη  στην Ασφάλεια το βράδυ της Παρασκευής δεν ήταν άγνωστος στους αστυνομικούς. Φέρεται να είχε φυσική παρουσία στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009 και να είχε σχέσεις με γνωστό Έλληνα βαρυποινίτη – μέλος της GREEK MAFIA– που συμφωνα με τις αρχές ήταν ανάμεσα στους ηθικούς αυτουργούς της  υπόθεσης.  Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη αλλά τελικά η ποινή του μειώθηκε στα 15 χρόνια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2ihfrh4xsvl)

Δολοφονία Παναγιώτη Στάθη: Στο μικροσκόπιο οι επαφές του 44χρονου με πρόσωπα από τη Μύκονο η έγκλειστα στις φυλακές

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, έγινε και έρευνα στο σπίτι του 44χρονου, αλλά και της συντρόφους του, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα ρούχα, τα υποδήματα και το κράνος που φορούσε την ημέρα του εγκλήματος.

Επίσης, έχουν κατασχεθεί τόσο τα κινητά τηλέφωνα των δύο προσαχθέντων, αλλά και οι ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν στο σπίτι του υπόπτου, προκειμένου να δουν αν είχε επαφές με πρόσωπα από τη Μύκονο η έγκλειστα στις φυλακές.

Ακόμα, αναμένεται να ζητηθεί και άρση απορρήτου, προκειμένου να διερευνηθεί το στίγμα που εξέπεμπε το κινητό τηλέφωνο του βασικού υπόπτου τις κρίσιμες ώρες κατά τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.