Ελλαδα

Ο Ρέμος απαντάει στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω, έρχονται συναυλίες» (Βίντεο)

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή ετοιμάζει μηνύσεις κατά αγνώστων

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος απαντάει στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή με βίντεο στα social © Instagram/aremovic

Ο Ρέμος απαντάει στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω, έρχονται συναυλίες» (Βίντεο)

Ο Αντώνης Ρέμος ανέβασε βίντεο στα social media, με το οποίο στέλνει μήνυμα στους θαυμαστές του για την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία φέρεται να εμπλέκεται.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2hrkpqp06mx)

Νωρίτερα, ο τραγουδιστής είχε εκδώσει ανακοίνωση, τονίζοντας ότι δεν έχει διαπράξει φοροδιαφυγή ποτέ. «Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος» ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος.

Το νέο μήνυμα του Αντώνη Ρέμου, στα social media

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση».

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…», αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος σε δύο stories που έκανε στο Instagram, ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά, όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

«Νιώθω την υποχρέωση, απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Δικηγόρος Αντώνη Ρέμου: «Ετοιμάζω μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων»

Ο Αντώνης Ρέμος «δεν έχει διαπράξει ποτέ αδίκημα φοροδιαφυγής», υπογράμμισε ο δικηγόρος του καλλιτέχνη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, προαναγγέλλοντας ότι τη Δευτέρα θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, για τις διαρροές.

«Έχει ελεγχθεί επανειλημμένα από τις φορολογικές αρχές, πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες σε ευρώ σε φόρους», συμπλήρωσε ο δικηγόρος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ενώ ανέφερε ποια είναι τα επόμενα βήματα που θα γίνουν.

«Τη Δευτέρα θα πάμε στην Εισαγγελία και θα ζητήσουμε να διενεργηθεί άμεσα προκαταρκτική εξέταση, γιατί δεν είναι κατηγορούμενος αυτή τη στιγμή, είναι ερευνώμενος. Μόλις λάβουμε τη δικογραφία και δούμε το πόρισμα, θα απαντήσουμε σε όλα και αυτή η υπόθεση θα αρχειοθετηθεί», συμπλήρωσε.

«Δεν θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση», σημείωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και σχολιάζοντας το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού συμπλήρωσε ότι του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δημοσιογράφοι γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρει η πλευρά του τραγουδιστή.                                                                                                                                        

«Είναι πρωτοφανές, ανεπίτρεπτα πράγματα», τόνισε. «Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πρέπει να διερευνήσει ποιοι είναι αυτοί που δίνουν πληροφορίες, οι οποίες δεν είναι και ακριβείς», συμπλήρωσε και τόνισε ότι διαπράττει ποινικό αδίκημα όποιος διαρρέει στοιχεία.

«Τον διέσυραν λέγοντας ότι έχει φορολογική δήλωση στην πενταετία 50.000 ευρώ. Είναι ένα κατευθυνόμενο ψέμα σε βάρος του. Θα καταθέσουμε καταγγελία τη Δευτέρα ότι παραβιάστηκαν τα προσωπικά του δεδομένα για δούμε από πού προέρχονται αυτές οι διαρροές», συμπλήρωσε.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.