Ελλαδα

Άγρια συμπλοκή με πέντε τραυματιές τα ξημερώματα στον Λαγανά Ζακύνθου

Ο διαπληκτισμός σε νυχτερινό κέντρο και οι τραυματισμοί με μαχαίρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ στις μηχανές τους
(φωτογραφία αρχείου) © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Ζάκυνθος: Συμπλοκή με πέντε τραυματίες τα ξημερώματα στον Λαγανά - Ο διαπληκτισμός σε νυχτερινό κέντρο και οι τραυματισμοί με μαχαίρι

Μαχαίρια βγήκαν κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής τα ξημερώματα της Παρασκευής (5.7) στον Λαγανά της Ζακύνθου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν ομάδα έξι ατόμων διαπληκτίστηκε έντονα σε νυχτερινό κέντρο της Ζακύνθου με παρέα οκτώ ατόμων. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και οι εμπλεκόμενοι κατευθύνθηκαν σε παράπλευρο δρομάκι του Λαγανά, όπου και ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας από την ομάδα των έξι είχε μαζί του ένα μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τέσσερα τουλάχιστον άτομα, ενώ στη συνέχεια η παρέα των οκτώ ατόμων ξυλοκόπησε άγρια ένα άτομο από την αντίπαλη παρέα.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν πέντε άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου για τις πρώτες βοήθειες. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει στη σύλληψη 12 ατόμων, τα οποία εξετάζονται για το περιστατικό, ενώ δύο ακόμη αναζητούνται.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2hkjbbwav55)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.