Ελλαδα

«Με έβριζε και με απειλούσε»: Τι κατέθεσε ο 22χρονος υπάλληλος για την επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη

Η πτήση που χάθηκε και όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο με τον πρώην υπουργό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λευτέρης Αυγενάκης: Τι κατέθεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου
Λευτέρης Αυγενάκης: Τι κατέθεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Λευτέρης Αυγενάκης: Τι κατέθεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου για την επίθεση - Η πτήση που χάθηκε και όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο με τον πρώην υπουργό

Το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο με «πρωταγωνιστή» τον Λευτέρη Αυγενάκη περιέγραψε στους αστυνομικούς ο υπάλληλος που κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και απειλή σε βάρος του πρώην υπουργού. Ο υπάλληλος αναφέρθηκε εκτενώς στη συμπεριφορά που είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης, όταν έχασε την πτήση του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Ο κ. Αυγενάκης ήρθε προς τα εμένα και σε έντονο ύφος απαιτούσε να ανοίξει η πύλη. Τον ρώτησα πώς λέγεται και να μου δείξει το εισιτήριο. Του είπα ότι είχαν γίνει δύο αναγγελίες για τον ίδιο, να προσέλθει στην πύλη, αλλά πιθανόν είχε καθυστερήσει να φθάσει στο αεροδρόμιο. Μου έλεγε να σταματήσει το αεροπλάνο, για να μπει αυτός, παρότι η πύλη είχε κλείσει και είχαν επιβιβαστεί οι επιβάτες. Του είπα ότι έχει εισιτήριο σε θέση business και ότι μπορεί να ταξιδέψει με την επόμενη πτήση, χωρίς καμία επιβάρυνση. Δεν καθόταν να με ακούσει… Επικοινώνησα με τον προϊστάμενο και τότε άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Μού τράβηξε το τηλέφωνο από τα χέρια, δεν με χτύπησε, αλλά φοβήθηκα και οπισθοχώρησα. Πέταξε μια καρέκλα κάτω και έπεσε και το τηλέφωνό μου, το οποίο σήκωσε εκείνος. Συνέχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί», περιγράφει ο υπάλληλος στην αναφορά του στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2gx2v6l7kcx)


Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο κ. Αυγενάκης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για το περιστατικό της βιαιοπραγίας.

«Ο Αυγενάκης φαίνεται να χειροδικεί και δεν έχει υπάρξει ούτε μια συγγνώμη»: Ο αδερφός του υπαλλήλου μίλησε για την επίθεση

«Αυτό που τονίζω είναι ότι περιμένουμε την παραίτησή του. Θλίβομαι που δεν έχει υπάρξει ακόμη συγγνώμη, ενώ στο οπτικό υλικό φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κύριος Αυγενάκης χειροδικεί» ξέσπασε, μιλώντας στο Live News ο αδερφός του 22χρονου υπαλλήλου στο «Ελ. Βενιζέλος».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2gsp5azr929)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.