Ελλαδα

Ο ευρωβουλευτής Φειδίας και ο YouTuber Κοψιάλης έδωσαν 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου

Περίεργη σύμπραξη των δυο youtuber

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φειδίας Παναγιώτου
© screenshot/youtube

Φειδίας – Κοψιάλης: Έδωσαν 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου 

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το challenge που έβαλαν σε έφηβους ο ευρωβουλευτής από την Κύπρο Φειδίας και ο YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης
 
Ο Φειδίας ήρθε στην Ελλάδα για ένα βίντεο με τον δημοφιλή Έλληνα παραγωγό περιεχομένου, Αλέξανδρο Κοψιάλη, το οποίο γυρίστηκε πριν τις ευρωεκλογές 2024 αλλά δημοσιεύτηκε στο κανάλι του την 1η Ιουλίου.

Μετά από μια συνέντευξη στο αυτοκίνητο, οι δύο YouTuber βγήκαν στον δρόμο της πρωτεύουσας προκαλώντας κόσμο να κάνει διάφορα «αστεία» με αντάλλαγμα μερικά χρήματα.

Αφού διέσχισαν την Ερμού, κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος για να μοιράσουν χρήματα με αντάλλαγμα την παραγωγή περιεχομένου για το βίντεό τους. 

Στην πρώτη παρέα που βρήκαν, έδωσαν 50 ευρώ σε κάποιον για να τρέξει την πλατεία ημίγυμνος φωνάζοντας «Φειδία σε λατρεύω» και να βουτήξει στο σιντριβάνι. Πολλοί ήταν πρόθυμοι, ένας το έκανε και στο τέλος πήρε τα 50 ευρώ. Η επόμενη «δοκιμασία» ήταν να ακολουθήσουν μια γυναίκα και να την πείσουν να βάλει το σακάκι της στιγμιαία, παρά την ακραία ζέστη, ώστε να πάρουν τα χρήματα. Η γυναίκα αφού στην αρχή τρόμαξε που την περικύκλωσε μια παρέα εφήβων, έπειτα τους έκανε τη «χάρη» και πήραν τα λεφτά. 

Αυτοσχεδιάζοντας με ό,τι έβλεπε στην πλατεία ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε κάποιον να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους. Πράγμα που υλοποιήθηκε λίγο αργότερα.

Fidias | Ο 1ος YouTuber που έγινε Πολιτικός | ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ #48

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.