Ελλαδα

Άγνωστος επιτέθηκε και επιχείρησε να παρασύρει με ΙΧ τον Βαγγέλη Μπουρνούς

Επεισόδιο στη μέση του δρόμου εις βάρος του πρώην δημάρχου Ραφήνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βαγγέλης Μπουρνούς
Ο Βαγγέλης Μπουρνούς

Βαγγέλης Μπουρνούς: Δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρομου από άγνωστο

Επίθεση από άγνωστο άνδρα που τον χτύπησε και στη συνέχεια επιχείρησε να τον παρασύρει με το ΙΧ του δέχθηκε ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς.

Το επεισόδιο εις βάρος του Βαγγέλη Μπουρνούς σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με το Mega, ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας είχε μαζί και το παιδί του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2gtkf4anrdt)

Επιχείρησε να παρασύρει με ΙΧ τον Βαγγέλη Μπουρνούς

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Μπουρνούς, ο οποίος προχώρησε σε μήνυση κατά του αγνώστου, δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό που να δίνει μια εξήγηση για την επίθεση που δέχθηκε. Όπως είπε, δεν γνωρίζει το πρόσωπο που του επιτέθηκε.

Ο δράστης κατέβηκε από το όχημά του, πλησίασε τον Βαγγέλη Μπουρνούς και άρχισε να του επιτίθεται, ζητώντας του τον λόγο γιατί τον προσπέρασε με το αυτοκίνητό του από δεξιά. 

Στη συνέχεια, ο άγνωστος ξυλοκόπησε τον πρώην δήμαρχο Ραφήνας και όταν κάποιοι που είδαν το επεισόδιο μπήκαν στη μέση, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και έβαλε μπροστά. Φεύγοντας έξυσε το όχημα τού πρώην δημάρχου, ενώ φαίνεται -σύμφωνα με την εικόνα από βίντεο που μετέδωσε το Mega- να επιχειρεί να παρασύρει τον Βαγγέλη Μπουρνούς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2gtnjehfwfl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.