Ελλαδα

Πέθανε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του στη Θεσσαλονίκη

Νοσηλευόταν διασωληνωμένος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεβάτι σε ΜΕΘ
Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 82χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του (φωτογραφία αρχείου) © ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ/POOL EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του - Νοσηλευόταν διασωληνωμένος

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον 42χρονο γιο του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου είχε διακομιστεί την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Αστυνομία είχε συλλάβει τον 42χρονο, μετά την ένορκη κατάθεση που έδωσε ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου, όταν εξετάζοντας τον ηλικιωμένο τού εκμυστηρεύτηκε ότι ο γιος του τον ξυλοκόπησε.

Σε βάρος του γιου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη και μετά την απολογία του, την περασμένη Τετάρτη, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο ίδιος απολογούμενος φαίνεται να ισχυρίστηκε πως ο ηλικιωμένος πατέρας του έπεσε μόνος του μέσα στο μπάνιο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2erhon190oh)

Κατά πληροφορίες, το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν επιθυμούσε να ειδοποιηθεί η Αστυνομία, ενώ η γυναίκα αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση.Εξεταζόμενη από αστυνομικούς, η ηλικιωμένη ανέφερε ότι ο 82χρονος γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο σπίτι τους, ενώ αποφάσισαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγός της ένιωθε ζαλάδες.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι είχε προηγηθεί μία λογομαχία με τον πατέρα του και ακολούθως κλείστηκε στο υπνοδωμάτιο του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.