Ελλαδα

«Έγινα κλέφτης γιατί με χώρισε η φίλη μου» - Η απίστευτη δικαιολογία 35χρονου που συνελήφθη για κλοπές στη Σκιάθο

Τι φέρεται να υποστήριξε στο δικαστήριο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σκιάθος: Η απίστευτη δικαιολογία 35χρονου που συνελήφθη για κλοπές - Τι φέρεται να υποστήριξε στο δικαστήριο

Μία απίστευτη δικαιολογία είπε στο δικαστήριο 35χρονος άνδρας που συνελήφθη για κλοπές στη Σκιάθο

Σύμφωνα με το gegonota.news, o 35χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Σκιάθο για την κλοπή ενός αυτοκινήτου και μιας μοτοσικλέτας και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή για κλοπή κατ’εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα. 

Ο κατηγορούμενος, ενώπιον του δικαστηρίου, ισχυρίστηκε πως προχώρησε στις δύο κλοπές επειδή ήπιε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ μετά από ερωτική απογοήτευση, ενώ δήλωσε απευθυνόμενος στην έδρα πως δεν έχει ανάγκη να κλέψει οτιδήποτε γιατί είναι μεγαλοεπιχειρηματίας με στρέμματα από ελιές. Όπως κατέθεσε το θύμα και ιδιοκτήτης του συνεργείου στο οποίο ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο πριν κλαπεί, είχε αφήσει τα κλειδιά στη μίζα, προκειμένου να περάσει ο ιδιοκτήτης του να το παραλάβει. Ο κατηγορούμενος είδε τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο και το άρπαξε

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μοτοσικλέτα βρέθηκε σε τυχαίο σημείο επί της Περιφερειακής Οδού Σκιάθου, όπου την είχε αφήσει ο 35χρονος και είχε φύγει.